Fout: 'Back-upprobleem. Zorg dat het doelstation of -apparaat is verbonden...' wanneer u een back-up naar een lokaal opslagmedium uitvoert met Norton

Deze stappen zijn voor de huidige versie van Norton. Als u een oudere versie heeft of niet weet welke versie u heeft, gaat u naar Norton Update Center.

STAP 1

Een nieuwe back-upset maken

1. Start Norton.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Klik op Instellingen.

3. Klik in het venster Instellingen op Back-upinstellingen.

4. Klik naast Back-up beheren op Configureren.

5. Klik op het tabblad Overzicht onder Dingen die u kunt doen op Nieuwe back-upset maken.

6. Typ een naam in voor uw nieuwe back-upset en klik dan op OK.

7. Op het tabblad Wat selecteert u de stations of Mijn documenten onder Back-upbronnen met de bestanden of mappen waarvan u een back-up wilt maken.

8. Onder Welke bestandstypen selecteert u de bestandscategorieën waarvan u een back-up wilt maken.

Als u geen back-up wilt maken van een bepaalde categorie, schakelt u de categorie uit. Als u nog meer bestanden of mappen wilt toevoegen, klikt u op Bestanden en mappen toevoegen en uitsluiten en klikt u vervolgens op Bestand opnemen of op Map opnemen om de bestanden of mappen te selecteren.

9. Controleer op het tabblad Waar of u het juiste doel heeft geselecteerd.

10. Klik op Instellingen opslaan.

11. Klik op Back-up uitvoeren.

STAP 2

Uw oude back-upset verwijderen

1. Start Norton.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Klik op Instellingen.

3. Klik in het venster Instellingen op Back-upinstellingen.

4. Klik naast Back-up beheren op Configureren.

5. Selecteer de back-upset die u wilt verwijderen in de vervolgkeuzelijst Naam van back-upset op het tabblad Overzicht.

6. Klik op Back-upset verwijderen onder Dingen die u kunt doen.

7. Selecteer Back-upset verwijderen in het venster Back-upset verwijderen.

8. Klik op Ja.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v58346509
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 19/07/2019