Ik wil mijn voorafbetaalde Norton-abonnement dat ik in een winkel heb gekocht activeren

Om uw Norton-product na aankoop in een winkel of via een externe partnerwebsite te installeren, moet u een Norton-account maken of het gekochte product toevoegen aan het bestaande account. Lees Uw Norton-bescherming beheren op Mijn Norton voor meer informatie.

Tijdens het installatieproces kunt u zich registreren voor een abonnement dat automatisch wordt verlengd. Lees Veelgestelde vragen: abonnement en verlenging van Norton Security voor meer informatie.

Uw Norton-product downloaden en installeren op uw computer

1. Meld u aan bij uw Norton-account.

2. Als u nog niet bent aangemeld, wordt u gevraagd om u aan te melden. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in en klik op Aanmelden.

Heeft u geen account, klik dan op Een account aanmaken en voltooi het aanmeldproces.

3. Voer in de pagina Aan de slag uw productsleutel in en klik op >.

4. Lees de voorwaarden en bepalingen en klik op Akkoord.

5. Lees op de pagina Aan de slag de voorwaarden en bepalingen van de abonnementen die automatisch worden verlengd en klik op Akkoord en doorgaan.

De automatische verlengingsservice van Norton biedt een gemakkelijke manier om beschermd te blijven tegen internetbedreigingen door uw Norton-abonnement automatisch te verlengen voordat het verloopt. Zo blijft uw Norton-product up-to-date en is uw computer beschermd zonder dat u zich daar zorgen over hoeft te maken. Nadat u het heeft geactiveerd, kunt u zich bij uw Norton-account aanmelden en Automatische verlenging annuleren.

6. Voer op de pagina Betaalmethode uw factureringsadres en creditcardgegevens in en klik op Akkoord en doorgaan.

U moet deze gegevens verstrekken voordat u dit abonnement kunt activeren. Nadat u het heeft geactiveerd, kunt u zich bij uw Norton-account aanmelden en Automatische verlenging annuleren.

7. Controleer uw betaalmethode en klik op Doorgaan.

8. Klik op Akkoord en downloaden.

Als u meer dan een Norton-product in uw account heeft, kiest u het gewenste product en klikt u op Volgende.

Klik op Meer laden als uw gewenste product niet in de lijst wordt weergegeven.

9. Volg de weergegeven instructies voor het Uitvoeren of Opslaan van het downloadbestand. Deze kunnen verschillen, afhankelijk van uw browser. Als u heeft gekozen om het bestand op te slaan, gaat u na het downloaden naar de opslaglocatie en dubbelklikt u op het bestand.

Nadat het downloadprogramma is uitgevoerd, wordt uw product automatisch gedownload, geïnstalleerd en geactiveerd. Uw apparaat wordt weergegeven met de actuele beveiligingsstatus en aanvullende software kan vanuit uw Norton-account worden geïnstalleerd.

Zie Norton op uw apparaat downloaden om opnieuw te downloaden of op een ander apparaat te installeren.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v132083659
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X
Laatste wijziging: 09/08/2019