Norton Family instellen op het apparaat van een ouder

U kunt de Norton Family-app op uw Android- of iOs-apparaat downloaden en instellen om direct waarschuwingen en meldingen over de activiteiten van uw kind te ontvangen. U kunt de app ook gebruiken om uw gezinsinstellingen te bekijken en nog veel meer. Als u een Android-apparaat met uw kind deelt, kunt u zich ook aanmelden op het Android-apparaat van uw kind in de modus Ouder om de activiteiten en waarschuwingen te bekijken.

Afhankelijk van uw apparaat selecteert u een van de volgende opties.

Android

Norton Family op Android installeren

1. Open de Play Store-app en zoek naar Norton Family voor ouderlijk toezicht.

2. Selecteer de Norton Family-app voor ouderlijk toezicht en tik vervolgens op Installeren.

3. Open de app nadat deze is geïnstalleerd.

4. Lees de Servicevoorwaarden en andere beleidsdocumenten en tik dan op Doorgaan om Norton Family te configureren.

5. Tik op Aanmelding ouder.

Als u geen Norton-account heeft, tikt u op Een account aanmaken en volgt u de instructies op het scherm om het aanmeldingsproces te voltooien.

Een kind toevoegen aan uw account

1. Tik op de configuratiepagina van Norton Family op Doorgaan.

2. Typ de naam van het kind in het scherm Profiel maken.

De naam mag geen speciale tekens bevatten zoals &, # of $.

3. Selecteer het beperkingsniveau op basis van de leeftijd van uw kind.

Norton Family past huisregels toe op basis van het gekozen beperkingsniveau.

4. Tik op het pictogram van de camera om een profielafbeelding voor uw kind in te stellen.

Nadat de configuratie voor uw eerste kind is voltooid, kunt u nog meer kinderen aan uw account toevoegen.

5. Tik op Maken.

Norton Family instellen op het apparaat van een ouder

1. Voer een van de volgende handelingen uit wanneer u op hetzelfde Android-apparaat zit als uw kind:

• Tik op Dit apparaat toewijzen aan kind en tik dan op Doorgaan.

• Selecteer Android-telefoon of -tablet en tik op Volgende om de app van Google Play te downloaden.
      U kunt ook een downloadlink verzenden door een e-mailadres in te voeren en de link vervolgens te openen op het apparaat waarop u Norton Family wilt installeren.

2. Voer de activeringscode in de app voor ouders in en klik op Activeren.

3. Wacht enkele minuten op het apparaat van het kind, controleer of de e-mail-id van het account en de naam van het kind correct worden weergegeven en tik op Bevestigen en doorgaan.

4. Tik op Gereed.

iOS

Norton Family op iOS Installeren

1. Ga naar App Store en zoek de Norton Family-app voor ouderlijk toezicht.

2. Download en installeer de app.

3. Open de app nadat deze is geïnstalleerd.

4. Tik op Sta toe om meldingen van Norton Family te ontvangen.

5. Lees de Licentie- en serviceovereenkomst en andere beleidsdocumenten en tik vervolgens op Doorgaan.

6. Meld u aan met uw accountgegevens.

Een kind toevoegen aan uw account

1. Tik op de configuratiepagina van Norton Family op Doorgaan.
  2. Typ de naam van het kind in het scherm Profiel maken.

De naam mag geen speciale tekens bevatten zoals &, # of $.

3. Selecteer het beperkingsniveau op basis van de leeftijd van uw kind.

Norton Family past huisregels toe op basis van het gekozen beperkingsniveau.

4. Tik op het pictogram van de camera om een profielafbeelding voor uw kind in te stellen.

Nadat de configuratie voor uw eerste kind is voltooid, kunt u nog meer kinderen aan uw account toevoegen.

5. Tik op Maken.

Norton Family instellen op het apparaat van een ouder

1. Selecteer iPhone of iPad en tik op Volgende.

2. Download de Norton Family-app voor kinderen voor iOS door de QR-code te scannen.

U kunt ook een downloadlink verzenden door een e-mailadres in te voeren en de link vervolgens te openen op het apparaat waarop u Norton Family wilt installeren.

3. Voer de activeringscode in de app voor ouders in en tik op Activeren.

4. Wacht enkele minuten op het apparaat van het kind, controleer of de e-mail-id van het account en de naam van het kind correct worden weergegeven en tik op Bevestigen en doorgaan.

5. Tik op Gereed.