Een kind van uw Norton Family-account verwijderen

Als u een kind niet meer wilt volgen, kunt u het van uw account verwijderen met behulp van de onderstaande informatie. Wanneer u een kind verwijdert, wordt het kind niet langer beschermd en gevolgd door Norton Family, worden de profielinstellingen van het kind verwijderd en wordt de activiteitengeschiedenis van het kind gewist. De toepassing Norton Family blijft aanwezig op het apparaat dat het kind eerder gebruikte, zelfs als u het kind verwijdert. Afhankelijk van uw situatie kunt u het apparaat opnieuw toewijzen aan een ander kind of Norton Family verwijderen als u dit apparaat niet meer wilt volgen.

U kunt de Norton-website of de Norton Family-app voor ouders gebruiken om de huisregels te bekijken of bij te werken.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v127104015
Besturingssysteem: Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 13/09/2019