Norton Family-huisregels voor toezicht op zoekacties configureren

Toezicht op zoeken wordt ondersteund op Windows-computers, Android-telefoons en tablets, evenals iPhone en iPad.

Toezicht op zoeken laat u de woorden, termen en woordcombinaties zien waarnaar uw kinderen zoeken op hun apparaat, waardoor u inzicht krijgt in hun interesses en u hen kunt beschermen tegen ongepaste inhoud. U kunt ook zoekfilters in populaire browsers inschakelen om te voorkomen dat expliciete inhoud voor volwassenen in de zoekresultaten wordt weergegeven.

Norton Family bewaakt en registreert de zoekactiviteiten van uw kinderen op populaire zoekmachines zoals Google, Bing, YouTube, Ask, en Yahoo.

U kunt de Norton-website of de Norton Family-app voor ouders gebruiken om de huisregels te bekijken of bij te werken.

Norton-website of Norton Family-app voor iOS

1. Meld u aan bij uw account.

2. Selecteer het kind voor wie u toezicht op zoeken wilt instellen.

3. Klik of tik in de sectie Zoeken op het instellingenpictogram en voer de volgende stappen uit.
  4. Om toezicht op Zoekacties te starten of stoppen, zet u de schakelaar Aan/uit op Aan of Uit.

5. Zet de schakelaar Aan/uit op Aan of Uit om zoekfilters in populaire browsers in of uit te schakelen.

De Norton Family-app voor ouders voor Android

1. Open de Norton Family-app voor ouderlijk toezicht in de modus Ouder.

2. Tik op het kind voor wie u instellingen wilt beheren.

3. Ga naar de tab Regels.

4. Tik onder Activiteiten op Toezicht op zoeken.

5. U kunt Toezicht op zoeken starten of stoppen door op de knop Uit of Aan te tikken.

6. Selecteer de optie Filters inschakelen om ongepaste inhoud in de zoekresultaten te voorkomen.

Als u een Google-account gebruikt om u bij Norton Family aan te melden, zorg er dan voor dat u zich bij uw Google-account in uw browser afmeldt nadat u de installatie van Norton Family heeft voltooid.