Fout: 'Norton werkt niet meer'

Als Norton niet wordt geladen en Windows deze fout weergeeft, heeft u wellicht een grafische kaart met een verouderd stuurprogramma op uw computer geïnstalleerd.

Het stuurprogramma van de grafische kaart bijwerken

1. Druk op de toetsen Windows + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.

2. Typ de volgende tekst en druk op Enter.

devmgmt.msc

3. In het venster Apparaatbeheer, dubbelklikt u op Beeldschermadapters.

4. Klik met de rechtermuisknop op de HD grafische kaart en selecteer Eigenschappen.

5. Op het tabblad Stuurprogramma controleert u of het stuurprogramma van de grafische kaart verouderd of recent is.

Als het stuurprogramma is verouderd, moet u de download bijwerken en de nieuwste versie van het stuurprogramma van de grafische kaart installeren.

6. Selecteer de fabrikant van uw grafische kaart:

7. Start de computer opnieuw op en controleer of het probleem is opgelost.

Disclaimer:

We zijn niet verantwoordelijk voor de betrouwbaarheid van gegevens, opinies, adviezen of beweringen op sites van derden. We bieden deze links uitsluitend voor uw gemak. Het vermelden van dergelijke links impliceert niet dat we de inhoud van dergelijke sites onderschrijven, aanbevelen of er verantwoordelijkheid voor accepteren.