Het profiel van uw kind bewerken

U kunt via Norton Family huisregels toepassen en de persoonlijke gegevens van uw kind beschermen op basis van het profiel dat u voor het kind instelt. Op de pagina met kindprofielinstellingen kunt u de persoonlijke gegevens van uw kind bijwerken, apparaattoewijzingen aanpassen en de voorkeuren voor activiteitsmeldingen wijzigen. U kunt het profiel van uw kind op elk moment bewerken via de Norton-website of de Norton Family-app voor ouders.

Pushmeldingen zijn waarschuwingen en informatieberichten die u op uw mobiele apparaat ontvangt wanneer uw kind zich niet aan de huisregels houdt. Zo kunt u snel op de activiteiten van uw kind reageren en hem of haar veilig houden. U moet de ProductName-app voor ouders installeren om pushmeldingen te ontvangen. Gebruik de onderstaande informatie om pushmeldingen in of uit te schakelen en om te kiezen wat voor meldingen u wilt ontvangen.

Lijst met activiteiten die onder kritieke meldingen vallen:

• Kind knoeit met de apparaattijd en andere instellingen.

• Kind vraagt toegang tot een geblokkeerde website.

• Kind ontgrendelt het apparaat met de pincode tijdens de gebruiksbeperking of directe vergrendelingsperiode.

• ProductName is gestopt met werken of het kind heeft de app van het apparaat verwijderd.

• Kind heeft het apparaat tijdens de gebruiksbeperking gebruikt.

• Kind installeert apps op het apparaat.

Lijst van activiteiten die onder andere meldingen vallen:

• Kind bezoekt een geblokkeerde website.

• Kind verwijdert een app van het mobiele apparaat.

Pushmeldingen in- of uitschakelen

1. Meld u aan bij Norton.

2. Selecteer het kindprofiel dat u wilt beheren.

3. Klik op Profiel weergeven.

4. Doe het volgende onder Meldingen voor ouders via de app :

• Om pushmeldingen in of uit te schakelen zet u de Aan/Uit-schakelaar op Aan of Uit.

• Kies wat voor meldingen u wilt ontvangen. U kunt Kritieke meldingen, Andere meldingen of beide kiezen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v127089842
Besturingssysteem: Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 10/07/2019