De Norton Family-browserextensie inschakelen

De Norton Family-browserextensie is een programmaatje dat is vereist om bepaalde functies van Norton Family te kunnen gebruiken. Het is momenteel beschikbaar voor Mozilla Firefox, Google Chrome en Microsoft Edge. U moet het inschakelen op alle ondersteunde browsers die uw kind gebruikt om op internet te gaan. Deze extensie is vereist voor de volgende de functies:

• Toezicht op zoeken voor HTTPS-sites

• Videotoezicht

• Webtoezicht voor HTTPS-sites

Functies zoals Toezicht op tijd en Direct vergrendelen werken zelfs als de extensie is uitgeschakeld. Als Norton Family versie 3.7.3 of later is geïnstalleerd op de pc van uw kind, voegt Norton Family een tweede beschermingslaag toe en wordt een blokkeerpagina weergegeven, zelfs als uw kind met de browserextensie heeft geknoeid, een incognito- of privébrowsermodus heeft gestart of gebruik heeft gemaakt van niet-ondersteunde externe browsers om een geblokkeerde website te openen. Het is echter raadzaam de extensie in de browser van uw kind in te schakelen om de beste bescherming te krijgen van Norton Family. U krijgt een melding als uw kind de Norton Family-browserextensie uitschakelt of probeert te verwijderen.

Mozilla Firefox

1. Open Firefox.

2. Klik rechtsboven in het browservenster op het menupictogram . Klik vervolgens op Invoegtoepassingen en thema's.
  3. Klik aan de linkerkant van de pagina Beheer van invoegtoepassingen op het tabblad Extensies.

4. Selecteer de Norton Family-extensie en schakel deze in.

5. Klik voor de beste bescherming op OK om de extensie toegang te geven tot de online activiteiten van uw kind in de modus voor privé browsen.

6. Sluit uw browser en open deze opnieuw.

Google Chrome

1. Open Chrome.

2. Klik rechtsboven in het browservenster op het pictogram Google Chrome aanpassen en beheren > Meer tools > Extensies.
  3. Ga naar de Norton Family-extensie en schakel deze in.

4. Als de Chrome-versie 70 of hoger is, klikt u rechtsboven op het pictogram Norton Family .
  5. Klik op Hiermee kunnen sitegegevens worden gelezen en gewijzigd. Kies vervolgens Op alle sites.
  6. Sluit Google Chrome en open het opnieuw.

Microsoft Edge

1. Open Microsoft Edge.

2. Klik in de rechterbovenhoek op Instellingen en meer. Klik vervolgens op Extensies.

3. Verplaats op de pagina Geïnstalleerde extensies de schuifregelaar naast Norton Family om de extensie in te schakelen.

4. Klik rechtsboven op het pictogram Norton Family > Hiermee kunnen sitegegevens worden gelezen en gewijzigd en kies vervolgens Op alle sites.

5. Sluit uw browser en open deze opnieuw.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v121520950