Bericht: 'Onverwachte browserfout' of 'Kan geen verbinding maken met de Norton-server'

Om dit probleem op te lossen, controleert u of er een serviceonderbreking of -storing is. Start uw computer opnieuw op als het probleem hiermee niet wordt opgelost.

STAP 1

Status van de Norton-service controleren

Om te controleren of dit probleem wordt veroorzaakt door een bekende serviceonderbreking of -storing, gaat u naar de pagina Status van Norton-services. Als u problemen ondervindt met een van uw Norton-producten wanneer de service is uitgevallen of bij problemen, wacht dan tot de service weer werkt voordat u het opnieuw probeert.

Als u een probleem ondervindt dat niets te maken heeft met een serviceonderbreking of -storing, lees dan Hulp bij status van Norton-services.

Ga naar stap 2 als het probleem zich blijft voordoen.

STAP 2

Start de computer opnieuw op

1. Sluit alle programma's af.
  2. Computer opnieuw opstarten.
    Ga naar stap 3 als het probleem zich blijft voordoen.
STAP 3

Uw standaardwebbrowser configureren

Selecteer uw besturingssysteem om uw standaardwebbrowser in te stellen of te wijzigen:

Windows 11

1. Ga op uw Windows-bureaublad naar Start > Instellingen > Apps.
  2. Klik in het rechtervenster op Standaardapps.
  3. Zoek de browser die u wilt gebruiken.
  4. Klik in de prompt '[browser] als standaardbrowser instellen' boven in het venster op Als standaard instellen.
  5. Activeer uw Norton-product.

Windows 10

1. Ga op uw Windows-bureaublad naar Start > Instellingen > Apps.
  2. Klik op Standaardapps in het linkerdeelvenster.
  3. Selecteer onder Webbrowser de webbrowser die u standaard wilt gebruiken.
  4. Activeer uw Norton-product.

Windows 8/7/Vista/XP

1. Druk op de toetsen Windows + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.
  2. Typ de volgende tekst en druk op Enter.
    control
  3. Wanneer het venster Gebruikersaccountbeheer verschijnt, klikt u op Doorgaan.
  4. Selecteer in het Configuratiescherm naast Weergeven op Categorie in de vervolgkeuzelijst.
  5. Klik in het Configuratiescherm op Programma's.
  6. Klik onder Standaardprogramma's op Uw standaardprogramma's instellen.
  7. Selecteer in het venster Uw standaardprogramma's instellen onder Programma's de browser van uw voorkeur en klik op Dit programma als standaard instellen.
  8. Klik op OK.

Wat te doen als dit niet werkt?

Het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall downloaden en uitvoeren

Verwijder Norton Family als u dit heeft geïnstalleerd, voordat u het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall uitvoert.

Norton Family van uw apparaat verwijderen

1. Download de tool Norton Remove and Reinstall.
    Sla het bestand op het Windows-bureaublad op. In sommige browsers wordt het bestand automatisch opgeslagen naar een standaardlocatie.
  2. U opent het venster Downloads in uw browser door op de toetsen Ctrl + J te drukken.
  3. Dubbelklik op het pictogram van NRnR.
  4. Lees de licentieovereenkomst en klik vervolgens op Ik ga akkoord.
  5. Klik op Verwijderen en opnieuw installeren.
  6. De knop Verwijderen kan worden weergegeven als uw Norton-product van uw serviceprovider afkomstig is.
  7. Klik op Doorgaan of Verwijderen.
  8. Klik op Nu opnieuw opstarten.
    Nadat de computer opnieuw is gestart, volgt u de instructies op het scherm om uw Norton-product opnieuw te installeren.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v113839121