Norton opnieuw installeren nadat u het Norton-verwijderingsprogramma heeft uitgevoerd

Nadat u het Norton-verwijderingsprogramma heeft uitgevoerd, moet u het Norton-product van uw Norton-account downloaden. Heeft u uw Norton-product via Comcast of uw serviceaanbieder ontvangen, download dan de nieuwste versie van het Norton-product van hun website.

Als u kunt uw Norton-product niet kunt vinden nadat u een upgrade heeft uitgevoerd naar de nieuwere versie van Windows, kunt u het downloaden vanaf uw Norton-account.

Het product downloaden van uw Norton-account

1. Meld u aan bij uw account.

2. Voer het e-mailadres en wachtwoord voor Norton in en klik op Aanmelden.

3. Klik in het venster Mijn Norton op Downloaden.

Als u een installatie uitvoert op Windows 10 in S-modus, klikt u op Downloaden van Microsoft en volgt u de aanwijzingen om via de Microsoft Store te installeren.

4. Klik op Akkoord en downloaden

5. Druk op de toetsen Ctrl + J om het venster Downloads in uw browser te openen en dubbelklik vervolgens op het bestand dat u heeft gedownload.

6. Wanneer het venster Gebruikersaccountbeheer verschijnt, klikt u op Doorgaan.

Volg de instructies op het scherm.

Norton Security Online downloaden en installeren

1. Ga naar de Comcast-website.

2. Klik op Download Now (Nu downloaden) voor Norton Security Online.

3. Meld u aan met uw Comcast-gebruikersnaam en -wachtwoord.

4. Meld u aan met het Norton-account dat u aan uw Norton Security Online-abonnement heeft gekoppeld.

Als u nog geen Norton-account heeft gekoppeld, meldt u zich aan bij een bestaand Norton-account of maakt u een nieuw Norton-account.

5. Klik op Downloaden starten.

6. Klik op Uitvoeren wanneer het venster Bestand downloaden - Beveiligingswaarschuwing verschijnt.

7. Norton_Download_Manager.exe wordt nu naar uw computer gedownload.

Klik op Uitvoeren wanneer het venster Internet Explorer - Beveiligingswaarschuwing verschijnt.

8. Norton Security Online wordt nu naar uw bureaublad gedownload.

Als de download wordt onderbroken, kunt u deze opnieuw starten door te dubbelklikken op het toepasselijke bestand op het bureaublad.

9. Wanneer het downloaden is voltooid, wordt de installatie automatisch gestart.

10. Lees en accepteer de Gebruiksrechtovereenkomst. Klik op Toestemmen en installeren.

11. De installatie van Norton Security Online begint.

Wacht tot de installatie van Norton Security Online is voltooid.

12. Nadat de installatie is voltooid, gaat de activering automatisch van start.

13. De nieuwste versie van Norton Security Online is geïnstalleerd en geactiveerd.

Het Norton-product downloaden van uw serviceprovider

1. Meld u aan bij uw serviceprovider en navigeer naar de locatie waar u in eerste instantie uw Norton-product heeft gedownload en geïnstalleerd.

2. Download uw Norton-product en installeer dit op de nieuwe computer.

3. Klik in het hoofdscherm op Activeren of Nu registreren.

4. Klik op Volgende.

5. Typ in het veld Mijn service-pin de pincode in die u van uw serviceprovider heeft ontvangen, als hierom wordt gevraagd.

6. Voer een computernaam in als hierom wordt gevraagd.

7. Klik op Activeren. Als u een beschikbare licentie hebt, wordt het product geactiveerd.

8. Als al uw productlicenties in gebruik zijn, heeft u de mogelijkheid om een extra licentie aan te schaffen of om een licentie over te dragen.

Voer een van de volgende handelingen uit:

• Een nieuwe licentie aanschaffen: Klik onder 'Optie 1: Een extra licentie kopen' op de koppeling en volg de instructies op het scherm.

• Een licentie van een geregistreerde computer naar deze nieuwe computer overdragen: zoek onder 'Optie 2: Een licentie overdragen' naar de naam van de computer waarvan u de licentie wilt overdragen en klik vervolgens op Deactiveren.