Help voor de Norton LifeLock-abonnementsservice

Wat is een abonnement dat automatisch wordt verlengd?

• Onze service voor automatische verlenging van abonnementen is een gemakkelijke manier om uw apparaten en persoonlijke gegevens tegen cyberdreigingen te beschermen. U wordt automatisch elke maand of elk jaar gefactureerd, afhankelijk van uw selectie, zodat uw bescherming up-to-date en actief is zonder dat u zich hier zorgen over hoeft te maken.

Hoe werkt het?

• Nadat u zich heeft geabonneerd, worden de kosten voor abonnementsverlenging in rekening gebracht via de factureringsmethode die u in uw account heeft opgeslagen tegen de dan geldende verlengingsprijs, totdat u annuleert. Voor we het bedrag in rekening brengen, sturen wij u een e-mail met de prijs, duur en gerelateerde gegevens, zodat u dit verwacht.

Wanneer ben ik op de service geabonneerd?

• U wordt geabonneerd op ons abonnement met automatische verlenging, wanneer:

• U een abonnement met automatische verlenging koopt in onze Norton LifeLock-onlinewinkel.

Bepaalde betaalmethoden kunnen niet worden gebruikt voor automatische verlenging van abonnementen. In dit geval bent u geabonneerd zonder automatische verlenging en moet u handmatig verlengen.

• U activeert het abonnement met automatische verlenging dat u in de winkel heeft gekocht, online op Norton LifeLock of via een aan Symantec gelieerde website van derden.

U kunt ook besluiten om voor uw bestaande abonnement op een abonnement met automatische verlenging over te stappen door u bij uw account aan te melden en Automatische verlenging in te schakelen.

Waarom zou ik me inschrijven?

• Wanneer u bent geabonneerd op ons abonnement met automatische verlenging, profiteert u van de volgende extra voordelen:

• Handige, doorlopende bescherming : geniet van gemoedsrust in de wetenschap dat uw bescherming niet vervalt, totdat u annuleert.

• Virus Protection Promise :* De Virus Protection Promise biedt toegang tot Norton-experts die met u kunnen samenwerken om virussen te diagnosticeren en te verwijderen, mochten ze binnendringen.

* Om gebruik te kunnen maken van de Virus Protection Promise moet u een in aanmerking komend Norton-abonnement hebben dat u (tenzij u Norton Small Business heeft) rechtstreeks bij Symantec heeft gekocht, verlengd of geüpgraded, of de automatische verlengingsservice van Symantec activeren. Als een Norton-medewerker het virus niet van uw apparaat kan verwijderen, kunt u een terugbetaling krijgen op basis van de prijs die u voor de huidige termijn van uw in aanmerking komende Norton-abonnement heeft betaald. Als u een Norton-bundel heeft (een in aanmerking komend abonnement gekocht in combinatie met een ander Norton- of LifeLock-product), wordt uw terugbetaling beperkt tot de adviesprijs van de fabrikant voor de huidige termijn van uw in aanmerking komende Norton-abonnement en zal deze terugbetaling de betaalde totaalprijs voor deze bundel niet overschrijden. Als uw gebundelde aankoop een in aanmerking komend Norton-abonnement bevat met een niet-Norton- of niet-LifeLock-product, wordt uw terugbetaling beperkt tot de adviesprijs van de fabrikant voor de huidige termijn van alleen uw in aanmerking komende Norton-abonnement en zal deze terugbetaling de betaalde totaalprijs voor deze bundel niet overschrijden. Terugbetalingen zijn exclusief alle ontvangen kortingen of terugbetalingen en minus verzend- en administratiekosten en alle van toepassing zijnde belastingen behalve in bepaalde staten en landen waar verzend- en administratiekosten en belastingbedragen ook kunnen worden gerestitueerd. De restitutie is niet van toepassing op schade die is opgetreden als gevolg van virussen. Zie norton.com/guarantee voor informatie, waaronder de Norton-abonnementen die in aanmerking komen.

Hoe weet ik of ik een abonnement heb?

1. Meld u aan bij uw account.

2. Klik op uw naam in de rechterbovenhoek en klik op Mijn abonnementen.

3. Als de schuifregelaar naast de actieve bescherming op AAN staat en groen is, bent u geabonneerd op ons abonnement met automatische verlenging.

Als de schuifregelaar op UIT staat en rood is, wordt uw abonnement niet automatisch verlengd en vervalt uw bescherming aan het einde van de betaalde termijn.

Hoe kan ik overstappen op een abonnement met automatische verlenging?

1. Meld u aan bij uw account.

2. Klik op uw naam in de rechterbovenhoek en klik op Mijn abonnementen.

3. Zet de schuifregelaar naast de actieve bescherming op AAN.

Lees de factureringsvoorwaarden en klik op Akkoord en doorgaan als u hiermee akkoord gaat.

4. Vul uw factureringsgegevens in om automatische verlenging in te schakelen of verifieer uw betaalmethode als deze in uw account is opgeslagen.

5. Klik op Automatische verlenging inschakelen.

Uw abonnement wordt automatisch verlengd voor de volgende toepasselijke abonnementsperiode (jaarlijks of maandelijks) bij uw volgende verlenging.

Wat moet ik doen als er kosten in rekening zijn gebracht terwijl ik geen bescherming heb geïnstalleerd?

• Als u de bescherming wilt gebruiken waarvoor u recentelijk kosten in rekening zijn gebracht, meld u dan bij uw account aan en download of installeer de bescherming. Lees Norton LifeLock op uw apparaat downloaden voor gedetailleerde stappen.

Wilt u een terugbetaling van uw abonnementskosten, neem dan contact op met de Klantenservice en ondersteuning. Houd er rekening mee dat u niet langer profiteert van de gemoedsrust die een abonnement biedt als u annuleert en een terugbetaling ontvangt.

Hoe worden de kosten voor abonnementsverlenging in rekening gebracht?

• Nadat u zich heeft geabonneerd, worden de kosten voor abonnementsverlenging in rekening gebracht via de factureringsmethode die u in uw account heeft opgeslagen tegen de geldende verlengingsprijs (maandelijks of jaarlijks), totdat u annuleert.

Als uw abonnement jaarlijks wordt verlengd, sturen we u een e-mail (30 tot 45 dagen vóór verlenging) met de prijs, duur en gerelateerde gegevens zodat u dit verwacht.

Hoe werk ik de gegevens van mijn betaalmethode bij?

1. Meld u aan bij uw account.

2. Klik op uw naam in de rechterbovenhoek en klik op Instellingen voor automatische verlenging.

3. Klik op het tabblad Factureringsgegevens op het bewerkingspictogram om updates uit te voeren.

4. Klik op Opslaan.

U ziet het bericht Update geslaagd wanneer u de wijzigingen opslaat. U ontvangt ook een e-mailbericht op uw geregistreerde e-mailadres waarin de wijzigingen worden bevestigd.

Wat moet ik doen als ik mijn abonnement handmatig heb verlengd en er twee keer kosten in rekening zijn gebracht?

• Ziet u dubbele kosten van Symantec, neem dan contact op met de Klantenservice en ondersteuning voor meer informatie en om te zien of u in aanmerking komt voor een terugbetaling.

Hoe annuleer ik mijn abonnement met automatische verlenging?

1. Meld u aan bij uw account.

2. Klik op uw naam in de rechterbovenhoek en klik op Instellingen voor automatische verlenging.

3. Zoek het abonnement dat u wilt beheren en zet de schakelaar of schuifregelaar op UIT.

Als uw abonnement geen automatische verlenging heeft, kunt u controleren of u een ander account heeft ingesteld met een ander e-mailadres.

4. Selecteer een reden in het keuzemenu op de pagina Automatische verlenging en klik op Doorgaan

5. Klik op Uitschakelen.

Nadat u heeft geannuleerd, verloopt uw bescherming op de laatste dag van uw betaalde termijn. We zullen u vragen om te verlengen wanneer de bescherming verloopt.

Voor leden van Norton 360 met LifeLock* of op zichzelf staande LifeLock*:

Als u uw abonnement niet verlengt, komt u direct na annulering niet meer in aanmerking voor herstel en bescherming onder het Million Dollar Protection-pakket van LifeLock omdat u geen actief LifeLock-lidmaatschap heeft. Ter herinnering, het Million Dollar Protection-pakket van LifeLock biedt een vergoeding voor gestolen geld en dekking voor persoonlijke uitgaven, elk met limieten tot

$ 25.000 voor Standard/Basic/Select/Junior/Minor/Command Center

$ 100.000 voor Advantage/Ultimate/Senior

$ 1.000.000 voor Ultimate Plus

Het Million Dollar Protection-pakket biedt ook dekking voor advocaten en experts, indien nodig, tot $ 1 miljoen om u te helpen uw zaak op te lossen. Voordelen van de Master Policy worden verleend en gedekt door United Specialty Insurance Company (State National Insurance Company, Inc. voor leden in de staat NY). Beleid, voorwaarden en uitsluitingen vindt u op LifeLock.com/legal.

Als uw identiteit na annulering wordt gestolen, heeft u geen van bovengenoemde voordelen. Verder worden alle lopende herstelpogingen stopgezet die momenteel door LifeLock voor u worden uitgevoerd. U ontvangt ook geen waarschuwingen meer, die u op de hoogte kunnen stellen van identiteitsdiefstal. Als u ervoor kiest om u in de toekomst opnieuw voor Norton LifeLock-services te registreren, moet u daarnaast al uw gegevens opnieuw invoeren ter controle en nieuwe toestemmingen geven.

* LifeLock Bescherming tegen identiteitsdiefstal is niet in alle landen beschikbaar

Hoe vind ik de factuur voor de kosten van mijn automatische verlenging?

1. Meld u aan bij uw account.

2. Klik op uw naam in de rechterbovenhoek en klik op Mijn abonnementen.

3. Klik op het tabblad Bestelgeschiedenis op het Bestelnummer om de factuur te bekijken of af te drukken.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20080417115558EN
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Laatste wijziging: 01/10/2019