Toegang tot uw Norton Password Manager-safe wanneer u op een andere computer bent aangemeld

Uw online aanmeldingen voor de kluis worden opgeslagen op de website van Norton, en u heeft toegang vanaf elke browser waarop Norton Password Manager is geïnstalleerd. Gebruik uw Norton-account om u aan te melden bij uw kluis. Om op een andere computer toegang te krijgen tot uw kluis, moet u De Norton-browserextensies aan uw browser toevoegen of installeren.

Toegang tot uw safe vanaf een andere computer

1. Open uw browser.

2. Klik op Norton Password Manager in de rechterbovenhoek van uw scherm.

3. Als u zich niet hebt aangemeld bij het Norton-account, wordt het scherm Norton Password Manager weergegeven.

Klik in het scherm Norton Password Manager onder Uw webbrowser instellen op Volgende.

4. Typ in het venster Aanmelden de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw Norton-account en klik op Doorgaan.

5. Als u Kluis ontgrendelen zonder wachtwoord hebt ingeschakeld, wordt u gevraagd om uw Norton Password Manager-kluis te ontgrendelen op uw mobiele apparaat.
    Zie Mobiele ontgrendeling instellen voor Norton Password Manager om Kluis ontgrendelen zonder wachtwoord op uw computer en mobiele apparaat in te stellen.

6. Klik op Goedkeuren op uw mobiele apparaat.

Als Kluis ontgrendelen zonder wachtwoord niet is ingesteld, moet u uw wachtwoord voor de kluis invoeren.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v80684480
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 14/06/2024