Bericht: "Norton-product kan niet op deze schijf worden geïnstalleerd. Deze versie is niet compatibel met de geïnstalleerde versie van Mac OS X"

Dit probleem kan optreden als u een niet-compatibele versie van het installatieprogramma van een Norton-product uitvoert. U lost dit probleem op door de nieuwste versie van uw Norton-product te downloaden en installeren.

Norton installeren

1. Ga naar my.norton.com en klik op Aanmelden.

2. Voer het e-mailadres en wachtwoord voor Norton in en klik op Aanmelden.

3. Klik op Downloaden in de portal Mijn Norton.

4. Klik op de pagina Aan de slag op Akkoord en downloaden.

5. Wanneer de download is voltooid, dubbelklikt u op het gedownloade bestand om het Norton-installatieprogramma te starten.

6. In het venster van het Norton-installatieprogramma selecteert u Ik wil lid worden van Norton Community Watch. Klik vervolgens op Installeren om de installatie te starten.

7. Voer uw beheerderswachtwoord in wanneer installatiehulpprogramma hierom vraagt en klik vervolgens op Installeer hulpprogramma.

8. Klik op Opnieuw opstarten in het Norton-installatievenster als u hierom wordt gevraagd.

9. Zodra uw Mac opnieuw is opgestart, klikt u in het weergegeven Norton-installatievenster op Nu openen om de Systeemvoorkeuren te openen.

10. Ga in het venster met voorkeuren voor Beveiliging en privacy naar het tabblad Algemeen. Klik onderaan op het vergrendelingspictogram, voer uw beheerderswachtwoord in en klik vervolgens op Ontgrendelen.

11. Klik naast System software from application Norton was blocked from loading (Laden van systeemsoftware van Norton-programma is geblokkeerd) op Toestaan. Sluit het venster Systeemvoorkeuren af.

12. Klik op Doorgaan in het Norton-installatievenster.

13. Klik in het Norton-installatievenster op Openen om naar de instellingen voor Beveiliging en privacy te gaan.

Om de Norton-installatie op macOS 10.15.x of later te voltooien, moet u Norton Volledige schijftoegang geven.

14. Ga in het venster met voorkeuren voor Beveiliging en privacy naar het tabblad Privacy. Klik onderaan op het vergrendelingspictogram, voer uw beheerderswachtwoord in en klik vervolgens op Ontgrendelen.

15. Selecteer in het linkerdeelvenster Volledige schijftoegang. Selecteer vervolgens in het rechterdeelvenster Norton-systeemextensie. Sluit het venster Systeemvoorkeuren af.

16. Klik in het venster Installatie geslaagd op Opnieuw starten.

U moet uw computer opnieuw opstarten om het installatieproces te voltooien.

17. Klik in het Norton-installatievenster op Volgende en vervolgens op Voltooien.

18. Voer het e-mailadres en wachtwoord in waarmee u zich aanmeldt bij Norton als u wordt gevraagd om het programma te activeren. Selecteer uw licentie in de lijst met beschikbare licenties voor uw account en klik op Volgende.

De installatie van Norton is nu voltooid.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v76271424
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X
Laatste wijziging: 20/11/2019