Norton Cloudback-up activeren

Back-ups helpen uw gegevens te beschermen als u het slachtoffer wordt van ransomware of malware, of als u met onherstelbare hardwareproblemen te maken krijgt. Met Cloudback-up kunt u een back-up maken van de bestanden op uw Windows-apparaten naar een veilige cloudopslagruimte. De veilige cloudopslag verschilt van de locatie, waarop u normaal gesproken bestanden in uw pc opslaat. Calamiteiten die uw pc beschadigen of vernietigen, vormen geen bedreiging voor uw back-ups omdat deze op een andere locatie zijn opgeslagen.

Norton Cloudback-up is alleen beschikbaar op Windows.

Als Cloudback-up bij uw abonnement is inbegrepen, krijgt u gratis cloudopslag en de optie om meer opslagruimte te kopen, indien dat nodig is. U kunt ook een back-up van uw bestanden opslaan naar uw eigen lokale opslagapparaat. Daarnaast kunt u uw bestanden op elk moment vanaf elke computer herstellen. Zie De apparaten in en licenties van uw Norton-account weergeven om te controleren of Cloudback-up bij uw abonnement is inbegrepen.

Voordat u uw eerste back-up uitvoert, moet u Cloudback-up activeren.

Norton Cloudback-up activeren

1. Start Norton.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Dubbelklik op Back-up in het hoofdvenster van Norton. Klik vervolgens op Back-upsets.

3. Klik in het venster Back-upinstellingen op het tabblad Waar.

4. Klik onder Veilige cloudopslag op de koppeling Gratis activeren.

5. Voer het e-mailadres en wachtwoord van uw Norton-account in en klik op Aanmelden wanneer u gevraagd wordt zich aan te melden.

Nadat u uw cloudback-up heeft geactiveerd, kunt u uw back-upset maken en beginnen met de back-up van uw bestanden naar de veilige cloudopslag. Zie Aan de slag met Norton Cloudback-up voor meer informatie.

De cloudopslagruimte verschilt op basis van het abonnement dat u heeft.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v6958554
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 11/10/2020