Zoek het betalingsbewijs van uw Norton-aankoop op

Betalingsbewijs, bestelnummer en verdere informatie over het Norton-product vindt u door u aan te melden bij uw account.

Als u uw bescherming heeft aangeschaft via een provider of als deze al op een nieuwe computer was geïnstalleerd, staat deze mogelijk niet op deze pagina.

Het betalingsbewijs opzoeken

1. Meld u aan bij uw account.

2. Klik onder Bestelgeschiedenis op het Bestelnummer om de bestelgegevens te bekijken.

3. Klik op Betalingsbewijs om het betalingsbewijs te bekijken.
    U kunt het betalingsbewijs nu downloaden of afdrukken.

Betalingsbewijs voor kosten van automatische verlenging abonnement

De bevestigingsmail die u heeft ontvangen voor de automatische abonnementsverlenging is uw aankoopbewijs. Zoek de bevestigingsmail in uw mailbox of spammap op. Uw bevestigingsmail bevat de benodigde belastinggegevens en orderbedragen.
Meld u aan bij uw account en ga naar het tabblad Mijn abonnementen om de abonnementsverlengingsstatus voor elke actieve bescherming te bekijken. Voor sommige regio's kunt u de verlengingsstatus ook vinden op uw accountdashboard.

Voor Japan, Korea, China, Hongkong en Taiwan

Als uw ordernummer begint met APXXXXXXXX of NPXXXXXXXX of als u Norton 360 Standard Plus heeft, volgt u de bovenstaande stappen om uw aankoopbewijs te vinden.

Begint uw ordernummer met SY, ga dan naar de onderstaande link voor uw aankoopbewijs. U heeft uw bestelnummer nodig en het e-mailadres of telefoonnummer dat u heeft gebruikt om

Japan   Korea   China   Hongkong   Taiwan

Als u het betalingsbewijs zoekt, klikt u op Online aankoopbewijs terugvinden nadat u zich heeft aangemeld.

Uw bestelnummer staat in de e-mails die u van Norton heeft ontvangen:

• Het onderwerp van de e-mail is 'Norton order #NP***** aankoop voltooid'
  • Het onderwerp van de e-mail is "Automatische verlengingsservice, melding van voltooien facturering". Controleer de sectie [Ordernummer op punt van registratie voor automatische verlenging] SY********.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v66844717
Besturingssysteem: Android;Mac;Windows;iOS
Laatste wijziging: 14/12/2023