Norton Family van uw apparaat verwijderen

Wanneer u uw Norton Family-account heeft verwijderd of als u niet langer toezicht wilt houden op activiteiten op een apparaat, kunt u het van uw apparaat verwijderen.

Afhankelijk van uw apparaat selecteert u een van de volgende opties:

Windows-pc

1. Druk op de toetsen Windows + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.

2. Typ de volgende tekst in het dialoogvenster Uitvoeren en druk vervolgens op Enter:

appwiz.cpl
  3. Klik in de lijst met momenteel geïnstalleerde programma's op Norton Family​ en vervolgens op Verwijderen.

4. Klik op Ja om dit te bevestigen.

5. Voer in het venster Norton Family het e-mailadres en wachtwoord van de ouder in en klik op OK.

6. Klik op Volgende.

7. Wanneer het verwijderen is voltooid, sluit u alle programma's af en start u de computer opnieuw op.

Android

Deze stappen zijn algemeen en kunnen verschillen, afhankelijk van de versie van het Android-besturingssysteem.

1. Ga vanaf de startpagina naar Instellingen.

2. Tik onder Persoonlijk op Beveiliging en vervolgens op Apparaatbeheerders.

3. Hef de selectie van het vakje naast Norton Family op.

4. Tik in het scherm Apparaatbeheer op Deactiveren.

5. Voer in het Norton Family-scherm het e-mailadres en wachtwoord van de ouder in en klik op OK.

6. Ga vanaf de startpagina naar Instellingen.

7. Afhankelijk van de versie van uw Android-besturingssysteem, gaat u naar Apps of Toepassingen of Toepassingen beheren om de lijst met geïnstalleerde apps weer te geven.

8. Tik op Norton Family in de lijst met apps.

9. Tik op Verwijderen.

10. Tik op OK om dit te bevestigen.

11. Tik op OK wanneer het verwijderen is voltooid.

iPhone of iPad

1. Raak het Norton Family-pictogram op de startpagina zolang aan tot het begint te trillen.

2. Tik in de linkerbovenhoek van het app-pictogram op X.

3. Tik op Verwijder om dit te bevestigen.

Norton Family is nu van uw apparaat verwijderd. Zorg ervoor dat u het apparaat ook verwijdert van uw Norton Family-account. Lees Een apparaat van uw Norton Family-account verwijderen of hernoemen.