Uw NortonLifeLock-abonnementsstatus controleren

Met een geldig abonnement zorgt u ervoor dat uw beveiliging altijd up-to-date is. U moet uw abonnement activeren of verlengen voordat de proefperiode of abonnementsperiode afloopt om alle Norton-functies te blijven gebruiken en beschermd te blijven.

Uw abonnementsstatus controleren

1. Meld u aan bij Norton.

2. Voer het e-mailadres en wachtwoord voor uw Norton-account in en klik op Aanmelden.

3. Beweeg uw muisaanwijzer in de rechterbovenhoek over uw weergavenaam en klik in het menu dat verschijnt op Mijn abonnementen.

4. In het tabblad Mijn abonnement kunt u de status van uw abonnement bekijken.

5. Als het abonnement is verlopen of op het punt staat te verlopen, klikt u op Nu verlengen om uw abonnement te verlengen.

Als Automatische verlenging AAN staat, wordt uw abonnement automatisch verlengd.

U vindt het aantal beschikbare licenties voor uw abonnement onder de naam van het abonnement. Als u alle toegestane licenties voor uw huidige abonnement hebt gebruikt, kunt u uw licentie van een ongebruikt apparaat naar een nieuw apparaat overdragen. Zie voor meer informatie Uw Norton-bescherming van het ene naar het andere apparaat overdragen.

U kunt ook extra licenties kopen voor uw onbeschermde apparaten. Zie Extra productlicenties kopen voor onbeschermde apparaten voor meer informatie.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v25422500
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 30/05/2020