Norton-apparaatbeveiliging van Mac verwijderen

Als u Norton wilt verwijderen, moet u de gebruikersnaam en het wachtwoord van de beheerdersaccount weten.

U moet uw Mac opnieuw opstarten nadat u Norton hebt verwijderd.

Voor constante beveiliging raadt Norton u ervoor te zorgen dat aan de toepassing Norton-apparaatbeveiliging op uw Mac geïnstalleerd blijft.

Norton verwijderen op macOS 10.14.x (Mojave) of eerder

1. Klik op de Mac-menubalk op het Norton-pictogram en vervolgens op Norton openen.

2. Klik in het Norton-menu op Norton > Norton verwijderen.

3. Klik op Verwijderen in het venster dat verschijnt.

4. Voer het wachtwoord van uw beheerdersaccount in wanneer u hierom gevraagd wordt.

5. Klik op Nu opnieuw opstarten.

Norton verwijderen op macOS 10.15.x (Catalina) of later

Voordat u de onderstaande stappen uitvoert, moet u uw Norton-toepassing eerst afsluiten indien deze al geopend is.

1. Klik op uw Mac op het Finder -pictogram in het Dock en klik vervolgens op Toepassingen in het linkerdeelvenster onder het gedeelte Favorieten.

2. Zoek het pictogram van de Norton-toepassing en sleep dit naar de Prullenbak of Prullenmand.

3. Klik op Doorgaan.

4. Voer het wachtwoord van uw beheerdersaccount in wanneer u hierom wordt gevraagd en klik vervolgens op OK.

5. Klik op Verwijderen in het venster dat verschijnt.

6. Voer het wachtwoord van uw beheerdersaccount in wanneer u hierom wordt gevraagd en klik vervolgens op Helper installeren.

7. Klik op Nu opnieuw opstarten.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v134746139
Besturingssysteem: Mac OS X
Laatste wijziging: 09/06/2020