Bericht: "U loopt gevaar."

Het is mogelijk niet vanwege bedreigingen dat dit bericht wordt weergegeven. Uw Norton-product voor apparaatbeveiliging kan dit bericht weergeven wanneer:

• Onvoldoende cloudopslagruimte

• Een of meer beveiligingsfuncties, zoals Auto-Protect, firewall of SONAR, worden uitgeschakeld.

• De definities zijn niet up-to-date of de routinescan is niet voltooid

Klik op Nu verhelpen wanneer u deze waarschuwing in het product ziet.

Wanneer uw Norton-product het probleem met de functie niet kan verhelpen of als LiveUpdate of een scan niet kan worden uitgevoerd, kan een andere fout in het venster Nu verhelpen worden weergegeven. Selecteer een van de volgende opties:

Ik heb problemen met de ruimte in Veilige cloudopslag

• Bij uw Norton-productabonnement is een bepaalde hoeveelheid ruimte in de Veilige cloudopslag inbegrepen. Wanneer uw Norton-product een cloudback-up maakt, wordt de benodigde ruimte voor de back-up berekend.

Als uw cloudopslag niet voldoende ruimte voor de back-up heeft, geeft uw Norton-product dit aan. U kunt meer opslagruimte kopen of de eerder gemaakte back-upbestanden verwijderen om ruimte vrij te maken. Als u meer opslagruimte wilt kopen, gaat u naar Meer cloudopslagruimte kopen.

De Norton 360-abonnementen bieden geen mogelijkheid om extra cloudopslag te kopen. Voor de Norton 360-abonnementen moet u naar het eerstvolgende hogere abonnement upgraden. Neem voor meer informatie contact op met de Klantenservice en ondersteuning.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v119294825
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 10/08/2021