Auto-Protect is uitgeschakeld en het wordt niet opgelost als ik op Nu verhelpen klik

Download het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall en voer het uit om dit probleem op te lossen.

Het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall downloaden en uitvoeren

1. Download de tool Norton Remove and Reinstall.

Sla het bestand op het Windows-bureaublad op. In sommige browsers wordt het bestand automatisch opgeslagen naar een standaardlocatie.

2. U opent het venster Downloads in uw browser door op de toetsen Ctrl + J te drukken.

3. Dubbelklik op het pictogram van NRnR.

4. Lees de licentieovereenkomst en klik vervolgens op Ik ga akkoord.

5. Klik op Verwijderen en opnieuw installeren.

De knop Verwijderen kan worden weergegeven als uw Norton-product van uw serviceprovider afkomstig is.

6. Klik op Doorgaan of Verwijderen.

7. Klik op Nu opnieuw opstarten.

Nadat de computer opnieuw is gestart, volgt u de instructies op het scherm om Norton opnieuw te installeren. Lees Norton opnieuw installeren nadat u het Norton-verwijderingsprogramma heeft uitgevoerd als u problemen ondervindt bij het opnieuw installeren van Norton.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v113769781