Fout: 'Dit product is niet compatibel met het huidige besturingssysteem van deze computer...' bij installatie van uw Norton-product

Mogelijk ziet u ook de fout 'Norton-product kan niet worden geïnstalleerd in compatibiliteitsmodus. Sluit dit venster en start het installatieprogramma opnieuw in normale modus.' Deze fouten kunnen optreden als het Norton-product niet compatibel is met uw besturingssysteem of als u het installatieprogramma uitvoert in compatibiliteitsmodus.

Compatibiliteit van het Norton-product controleren

Het Norton-product dat u wilt installeren, is alleen compatibel met de volgende besturingssystemen:

• Microsoft Windows® 10#

• Microsoft Windows 8/8.1 of later (alle versies).

• Microsoft Windows 7 (alle versies) met Service Pack 1 of later

• Microsoft Windows Vista (alle versies) met Service Pack 1 of later*

• Microsoft Windows XP (32 bits) Home/Professional met Service Pack 3 of later*

*Als u Windows Vista of Windows XP heeft, ontvangt uw Norton-clientbeveiligingssoftware niet langer de nieuwe productupdates die gebruikers van ondersteunde versies van Windows (10, 8 en 7) ontvangen.

Uw Norton-clientbeveiligingssoftware blijft echter de nieuwste malwaredefinities van LiveUpdate, kwetsbaarheidsupdates en oplossingen voor compatibiliteitsproblemen ontvangen. De browserextensie van Norton Password Manager wordt niet langer ondersteund op Windows Vista en Windows XP. Voor meer informatie leest u Norton-onderhoudsmodus voor Windows XP en Windows Vista.

#Norton 360 is compatibel met Windows 10 S en biedt een universele Windows-platformapp, Norton Security.

Windows-updates uitvoeren

1. Druk op de toetsen Windows + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.

2. Typ de volgende tekst en druk op Enter.

wuapp

Wanneer de aanwijzing Gebruikersaccountbeheer verschijnt, klikt u op Ja of Doorgaan.

3. Klik op Naar updates zoeken in het linkerdeelvenster.

4. Volg de instructies op het scherm.

Windows-updates uitvoeren in Windows 10

1. Klik op Start en typ de volgende tekst in het zoekvak.

Windows Update
  2. Selecteer Windows-instellingen bijwerken.

3. Klik op Nu installeren.

Het installatieprogramma in normale modus uitvoeren

Zorg dat u het installatieprogramma voor het Norton-product niet in de compatibiliteitsmodus uitvoert.

1. Rechtsklik op het installatiebestand van het Norton-product dat u heeft gedownload en klik op Eigenschappen.

2. Maak op het tabblad Compatibiliteit onder Compatibiliteitsmodus de selectie van Dit programma in compatibiliteitsmodus uitvoeren voor ongedaan.

3. Norton installeren.