Bericht: 'Ongeldige productsleutel'

Deze fout treedt op wanneer de productsleutel onjuist is getypt of als de productsleutel voor een ander product en een andere versie is.

Zorg dat u de sleutel correct heeft getypt

Typ nogmaals uw productsleutel in. Zorg ervoor dat u de sleutel precies zo intypt als deze staat afgedrukt. Uw productsleutel is een combinatie van letters en cijfers. De sleutel bevat geen speciale tekens.

Als u een verpakt product online of in een winkel heeft gekocht, zit de productsleutel in de doos of zit deze afgedrukt op een kaartje in de doos.

Algemene problemen met betrekking tot productsleutel oplossen

'Uw productsleutel is geannuleerd en is niet meer geldig.'

De ingevoerde productsleutel is opgegeven als gestolen. Norton heeft stappen ondernomen om verder gebruik van deze sleutel te verhinderen. Raadpleeg Ingetrokken productsleutel voor meer informatie.

'Deze productsleutel wordt momenteel geactiveerd.'

De activering van de sleutel wordt uitgevoerd en duurt even. Probeer het over enkele ogenblikken opnieuw.

'Deze productsleutel is niet meer geldig.'

De ingevoerde productsleutel is niet meer geldig. U moet een nieuwe sleutel aanschaffen om uw apparaten te blijven beschermen.

Deze productsleutel is uitgeschakeld.

De ingevoerde productsleutel is uitgeschakeld. U moet een nieuwe sleutel aanschaffen om uw apparaten te blijven beschermen.

Deze productsleutel is terugbetaald en is niet meer geldig.

De ingevoerde productsleutel is terugbetaald en kan niet meer worden gebruikt. U moet een nieuwe sleutel aanschaffen om uw apparaten te blijven beschermen.

Als het probleem aanhoudt, probeer dan de volgende oplossingen:

Download en installeer het juiste product

Controleer of u de productsleutel bij het juiste product heeft ingevoerd. Raadpleeg Uw Norton-apparaatbeveiliging downloaden en installeren om de nieuwste versie van het product dat bij uw account is geregistreerd te downloaden en te installeren.

Meld u aan bij het juiste Norton-account

Als u meer dan een account heeft, controleer dan of uw ingevoerde productsleutel is geregistreerd bij de account waarbij u bent aangemeld.

Meld u aan bij uw account om te controleren of de ingevoerde productsleutel beschikbaar is op de pagina Mijn abonnement.

Een update naar de nieuwste versie van uw Norton-product uitvoeren

1. Ga naar Norton Update Center.

2. Klik op Nu updaten.

Als de download niet automatisch van start gaat, kunt u het programma handmatig downloaden.

3. Volg de instructies op het scherm om uw Norton-product bij te werken naar de nieuwste versie. Zodra de nieuwste versie is geïnstalleerd, activeert u deze met de productsleutel.

Norton Utilities Premium of Norton Utilities Ultimate

1. Meld u aan bij uw account.

2. Scrol omlaag op de pagina Mijn abonnement onder Norton Utilities Premium of Norton Utilities Ultimate voor de productsleutel.

Kopieer de productsleutel of maak er een aantekening van.

3. Open Norton Utilities Premium of Norton Utilities Ultimate.

4. Klik op Nu activeren.

5. Voer de productsleutel van Norton Utilities Premium of Norton Utilities Ultimate in en klik op Nu activeren.

Als u tijdens het activeren fouten ziet, is het mogelijk dat de productsleutel die u heeft ingevoerd onjuist is of voor een ander product is. Controleer of de productsleutel correct is ingevoerd en probeer opnieuw te activeren.

Veelvoorkomende fouten bij het invoeren van de productsleutel

• Spaties in de productsleutel veroorzaken een fout.

• Zorg dat u de licentiegegevens invoert voor het specifieke product dat u gebruikt. Licentiegegevens voor een Norton-product zijn niet verwisselbaar met een ander product.

U kunt de productsleutel voor uw Norton-product voor apparaatbeveiliging bijvoorbeeld niet gebruiken om Norton Utilities Premium of Norton Utilities Ultimate te activeren. U vindt de productsleutel voor Norton Utilities Premium of Norton Utilities Ultimate op de pagina Mijn abonnement van uw account.

• Als u nog steeds een bericht ziet waarin staat dat de licentiegegevens onjuist of ongeldig zijn, gaat u na of u de licentiegegevens precies zoals weergegeven heeft ingevoerd.

Bepaalde tekens (zoals het cijfer 0 en de letter O) kunnen erg op elkaar lijken. Controleer de volgende tekens: de letters O, l (kleine letter l), I (hoofdletter I) en de cijfers 0 (nul) en 1 (één).

Neem contact op met Klantenservice en ondersteuning als u de berichten over ongeldige licentiegegevens nog steeds ziet.

Contact opnemen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20090504170737EN