Opstartbare media van Norton Bootable Recovery Tool maken

U kunt een willekeurig hulpprogramma gebruiken om het ISO-bestand voor Norton Bootable Recovery Tool op een dvd te branden of op een USB-station te zetten als opstartbare media. Vervolgens kunt u de Norton Bootable Recovery Tool op een geïnfecteerde computer uitvoeren. U kunt deze dvd ook als herstel-dvd voor een willekeurige computer gebruiken.

Als u Norton Bootable Recovery Tool op opnieuw-beschrijfbare dvd's of USB-stations wilt maken, worden alle bestanden op d dvd's of USB-stations permanent verwijderd. Maak een back-up van uw gegevens voordat u Norton Bootable Recovery Tool op opnieuw-beschrijfbare dvd's of USB-stations maakt.

Het USB-station moet ten minste 1 GB vrije ruimte hebben of in het FAT32-bestandssysteem zijn geformatteerd.