Het wachtwoord voor uw Norton-account opnieuw instellen

Als u uw wachtwoord bent verloren of vergeten, kunt u met Norton een nieuw wachtwoord voor uw Norton-account instellen.

Als u een melding heeft ontvangen dat het wachtwoord van uw Norton-account is gewijzigd maar deze wijziging niet is geautoriseerd, moet u uw wachtwoord onmiddellijk opnieuw instellen en contact opnemen met Norton Support.

Wachtwoord opnieuw instellen

1. Open uw browser en ga naar de pagina Wachtwoord vergeten.

2. Op de pagina Problemen met aanmelden? voert u uw e-mailadres in. Zorg dat het e-mailadres dat u invoert, overeenkomt met het e-mailadres dat u heeft gebruikt om uw Norton-product te kopen of uw account te maken.

3. Klik op Doorgaan.

U ontvangt van Norton een e-mail met instructies om uw wachtwoord opnieuw in te stellen naar uw e-mailadres.

Als u niet binnen een paar minuten de e-mail ontvangt voor het opnieuw instellen van uw wachtwoord, controleert u uw map met ongewenste of spamberichten. U ontvangt mogelijk geen e-mail voor herstel als er geen account aan dat e-mailadres is gekoppeld. De e-mails voor wachtwoordherstel van Norton bevatten de volgende gegevens:

• Van : norton@nortonlifelock.com of nortonaccount@norton.com.

• Onderwerp : Uw Norton-wachtwoord opnieuw instellen

Als u de e-mail nog steeds niet kunt vinden, heeft u mogelijk een ander e-mailadres gebruikt om uw Norton-account te maken. Als uw e-mailaccount niet actief is, moet u een nieuw Norton-account maken of contact opnemen met de Klantenservice en ondersteuning.

4. Open de e-mail en klik op de knop Account herstellen.

Als uw e-mailaccount niet actief is, neem dan contact met ons op via de Klantenservice en ondersteuning.

5. Voer een nieuw wachtwoord voor uw Norton-account in.

6. Klik op Wachtwoord bijwerken.

7. Klik op Doorgaan om uw Norton-account te openen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v55260946
Besturingssysteem: Mac OS X, Windows
Laatste wijziging: 25/05/2020