Uw productsleutel voor Norton opzoeken

Afhankelijk van uw situatie zijn er verschillende manieren om naar uw productsleutel te zoeken. Meestal heeft u de productsleutel niet nodig om uw Norton-abonnement bij te werken. Als uw Norton-product is verlopen of onjuiste dagen van uw abonnement weergeeft, moet u het product mogelijk downloaden via de account met het huidige abonnement. Lees voor gedetailleerde instructies Norton downloaden en installeren vanuit uw account.

Wanneer u bij het activeren van Norton het bericht 'Ongeldige productsleutel' ziet, leest u Bericht 'Ongeldige productsleutel'.

De productsleutel zoeken

Waar uw productsleutel zich bevindt, is afhankelijk van de manier waarop u uw Norton-product heeft aangeschaft. Kies een van de volgende opties:

Norton downloaden en installeren