Uw Norton-account openen

Via uw Norton-account kunt u uw Norton-abonnementsgegevens beheren, uw productsleutel ophalen, opties voor automatische verlenging instellen of beveiligingsfuncties upgraden. Uw apparaat moet met internet zijn verbonden om uw account te openen.

Als u geen Norton-account heeft, kunt u er één maken.

Als de automatische verlenging al in rekening is gebracht en u wilt een terugbetaling, neem dan contact met ons op via de Klantenservice en ondersteuning.

Uw Norton-account openen

Als u een product via de online winkel heeft gekocht, heeft u als onderdeel van het aankoopproces al een Norton-account aangemaakt, zelfs als dit lang geleden was. Gebruik het e-mailadres en wachtwoord die u bij de aankoop heeft opgegeven. Als u het wachtwoord voor uw Norton-account bent vergeten, raadpleegt u Het wachtwoord voor uw Norton-account opnieuw instellen.

1. Ga naar my.norton.com en klik op Aanmelden.

Als u geen Norton-account heeft, klikt u op Account maken. Volg de instructies op het scherm om een Norton-account te maken.

2. Typ uw e-mailadres en wachtwoord voor Norton in en klik op Aanmelden.

3. Als u uw wachtwoord bent vergeten, klikt u op Problemen met aanmelden? en geef uw e-mailadres op.

Lees Het wachtwoord voor uw Norton-account opnieuw instellen voor meer informatie.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v53370843
Besturingssysteem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 17/05/2020