Split Tunnel inschakelen in uw Norton-product om uw VPN-verkeer te beheren

Met de functie Split Tunnel in de Norton-app kunt u enkele van uw apps uitsluiten van het VPN-kanaal, terwijl andere apps direct toegang hebben tot internet.

De functie Split Tunnel is alleen beschikbaar in de Norton 360-app en in de Norton Secure VPN-app voor Windows en Android.

Afhankelijk van uw apparaat kiest u een van de volgende opties voor de toegang tot Split Tunnel.

Ik heb de Norton 360-app op Windows

1. Start Norton.

Als u het venster Mijn Norton ziet, klikt u naast Secure VPN in het keuzemenu op de optie Instellingen.

2. Klik in het venster Instellingen naast Split Tunnel op het pictogram.

3. Verplaats de schuifregelaar in het venster Split Tunnel om de functie in te schakelen.

Klik in de sectie App uitgesloten op Toevoegen en selecteer de toepassing die u wilt uitsluiten van het Secure VPN-verkeer.

4. Klik in de weergegeven waarschuwing op OK.

De nieuw geselecteerde apps worden van uw Secure VPN-verkeer uitgesloten als u VPN de volgende keer inschakelt.

De waarschuwing wordt alleen weergegeven wanneer Secure VPN is ingeschakeld in Norton 360.

Ik heb de Norton Secure VPN-app op Windows

1. Start de Norton Secure VPN-app op Windows.

2. Klik op het pictogram Instellingen bovenin de app. Klik vervolgens op Split Tunnel.

3. Verplaats op de pagina Split Tunnel de schuifregelaar om Apps uitsluiten van uw Secure VPN-verkeer in te schakelen.

4. Klik op Toepassing toevoegen.

Selecteer in het venster Toepassing toevoegen de toepassing die u wilt uitsluiten van het Secure VPN-verkeer en klik op Openen.

5. Klik op VPN inschakelen.

Ik heb Norton Secure VPN op Android

1. Open Secure VPN.

2. Tik op het menupictogram linksboven in het scherm en tik op Instellingen.
  3. Verplaats op het scherm Instellingen de schuifregelaar om Split Tunneling te activeren.

4. Tik op Apps uitsluiten onder Split Tunneling om een app uit te sluiten.

5. Klik in het scherm Apps uitsluiten op om de apps te selecteren die u wilt uitsluiten van het Secure VPN-verkeer.

Schakel VPN uit en weer in om de doorgevoerde wijzigingen voor Split Tunneling toe te passen.

Ik heb de Norton 360-app op Android

1. Open de Norton 360-app via het startscherm.

2. Tik op VPN.

3. Tik rechtsboven in het scherm Privacy op het instellingenpictogram .

4. Verplaats de schuifregelaar naast Split Tunneling om deze in te schakelen.

5. Tik onder Split Tunneling op Apps uitsluiten om een app uit te sluiten.

6. Klik in het scherm Apps uitsluiten op om de apps te selecteren die u wilt uitsluiten van het Secure VPN-verkeer.

7. Schakel VPN uit en weer in om de doorgevoerde wijzigingen voor Split Tunneling toe te passen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v137513095
Besturingssysteem: Android;Windows
Laatste wijziging: 08/03/2022