Veelgestelde vragen: Uw Norton-bescherming upgraden

Heeft u onlangs uw bescherming geüpgraded naar een van onze Norton 360- of Norton Antivirus Plus-abonnementen? Hier vindt u antwoorden op vragen die u na de upgrade zou kunnen hebben.

Wat zijn de functies en voordelen van de nieuwe versie?

Voel u veiliger met krachtige bescherming voor uw apparaat en de persoonlijke gegevens die erop staan. U behoudt uw bestaande functies en krijgt enkele aanvullende functies die helpen uw bescherming te verbeteren. Ga naar Norton.com/products voor meer informatie over de functies en voordelen die bij uw meest recente abonnement zijn inbegrepen.

Ik heb mijn bescherming geüpgraded. Hoe moet ik deze op mijn apparaat installeren?

Wanneer u het geüpgradede abonnement niet heeft geïnstalleerd, meldt u zich op een ondersteunde pc, laptop, mobiele telefoon of tablet aan bij uw account om het geüpgradede abonnement te installeren. Lees Norton-apparaatbeveiliging downloaden en installeren voor gedetailleerde instructies.

Hoe krijg ik toegang tot de aanvullende functies en voordelen die bij mijn onlangs geüpgradede abonnement zijn inbegrepen?

U kunt de aanvullende functies instellen vanuit uw account. Meld u aan op my.Norton.com om toegang te krijgen tot de aanvullende functies en deze te downloaden.

Als u geen account heeft, lees dan Een Norton-account aanmaken.

Ik heb mijn bescherming geüpgraded, maar zie deze niet in mijn account

Als u uw Norton-product niet ziet staan, hoewel u bij uw account bent aangemeld, bent u mogelijk bij het verkeerde account aangemeld en is uw aankoop aan een ander account gekoppeld. Als het een nieuwe aankoop is die nog niet voor een account is geregistreerd, kunt u deze handmatig toevoegen. Lees voor gedetailleerde instructies Kom te weten wat u moet doen als u uw abonnement niet in uw Norton-account kunt vinden.

Wat gebeurt er na de upgrade met mijn bestaande abonnement?

Voor de resterende dagen van uw vorige abonnement wordt uw bestaande abonnement geüpgraded naar het geselecteerde Norton 360-abonnement.

Als u de upgrade niet via de upgrademeldingen heeft aangeschaft, worden de dagen van uw oude abonnement niet toegevoegd aan het nieuwe abonnement. Neem contact op met Klantenservice en ondersteuning voor meer hulp.

Hoe schakel ik automatische verlenging voor mijn vorige abonnement uit?

U kunt automatische verlenging voor uw vorige abonnementen annuleren vanuit uw account. Lees voor gedetailleerde instructies Voorkomen dat uw Norton-abonnement automatisch wordt verlengd.

Ik heb mijn abonnement geüpgraded, maar de kosten zijn twee keer in rekening gebracht

Als het bedrag twee keer is afgeschreven door Norton, neem dan contact op met Klantenservice en ondersteuning voor meer informatie en om na te gaan of u in aanmerking komt voor terugbetaling.

Wat is de prijs voor mijn volgende verlenging?

Bij uw volgende verlenging wordt de op dat moment geldende prijs van het abonnement waarvoor u zich hebt geregistreerd afgeschreven. Controleer uw verlengingsprijzen op Norton.com/pricing.

Prijzen zijn onder voorbehoud. Mochten de prijzen veranderen, ontvangt u van tevoren een e-mail over de nieuwe prijs als uw abonnement automatisch wordt verlengd. U kunt zich op elk moment afmelden op my.Norton.com of contact opnemen met Klantenservice en ondersteuning.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v135408826