De huisregel voor toezicht op locatie instellen

Toezicht op locatie wordt ondersteund op Android-telefoons en -tablets, iPhone en iPad en is in deze regio's beschikbaar.

Met toezicht op locatie kunt u zien waar uw kinderen zijn, zodat u weet dat ze veilig zijn wanneer ze hun apparaat bij zich hebben. De functie maakt gebruik van GPS (Global Positioning System), het mobiele netwerk en/of internet om de huidige locatie van uw kind bij benadering te volgen. U kunt de locatie van uw kind overal vandaan volgen, mits ze het apparaat bij zich hebben en Toezicht op locatie is ingeschakeld.

U kunt de Norton-website of de Norton Family-app voor ouders gebruiken om de huisregels te bekijken of bij te werken.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v125230052
Besturingssysteem: Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 06/01/2021