De huisregel voor videotoezicht instellen

Videotoezicht wordt ondersteund op Windows-computers, Android-telefoons en tablets, evenals iPhone en iPad.

Geeft de video's weer die uw kinderen online op hun apparaat bekijken, en u kunt zelfs een fragment van elke video bekijken, zodat u weet wanneer u met uw kinderen moet praten.

Norton Family volgt en registreert de videoactiviteiten van uw kind op de volgende sites voor videohosting alleen wanneer deze in browsers worden bekeken, niet in apps:

• YouTube

• Hulu (alleen op Windows-computer)

Wanneer uw kinderen een YouTube-afspeellijst in Chrome kijken op een Android-telefoon of -tablet, wordt de adresbalk automatisch verborgen. In dit geval kan Norton Family de individuele video's in dergelijke afspeellijsten niet als afzonderlijke activiteiten controleren en rapporteren. Voor optimaal gebruik van Norton Family moet u uw kinderen vragen de Norton Family-browser te gebruiken voor alle internetactiviteiten op hun mobiele apparaten.

Zorg dat de Norton Family-extensie is ingeschakeld in de browsers die uw kind gebruikt om verbinding te maken met internet voor goede werking van videotoezicht.

U kunt de Norton-website of de Norton Family-app voor ouders gebruiken om de huisregels te bekijken of bij te werken.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v125230013
Besturingssysteem: Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 06/01/2021