Laten we aan de slag gaan!

Heeft u uw apparaatbeveiliging gedownload?

Zorg ervoor dat u Norton op uw apparaten downloadt nadat u zich heeft geabonneerd. Downloaden is gemakkelijk: meld u aan bij Norton en klik op Downloaden. Lees Norton op uw apparaat downloaden voor gedetailleerde instructies.

U kunt het afhankelijk van uw abonnement op meerdere apparaten downloaden.

Bent u beschermd?

Dubbelklik na installatie op het Norton-pictogram op uw bureaublad en kijk of het Norton-venster groen wordt weergegeven. Als de beveiligingsstatus van Norton groen is, wil dit zeggen dat uw apparaat wordt beschermd.

Als de status rood of oranje is, kan het zijn dat enkele Norton-functies niet zijn ingeschakeld of niet goed functioneren. In de meeste gevallen kunt u deze problemen oplossen door op de knop Nu repareren te klikken.

Zorg ook dat u de laatste updates voor uw besturingssysteem heeft geïnstalleerd en update periodiek alle andere software, telkens wanneer de leveranciers nieuwe updates uitbrengen.

Is uw privacy beschermd?

Als u Norton 360 heeft, moet u de functie Norton Secure VPN* hebben die u helpt uw privacy te beschermen wanneer informatie via wifi, bedrade of mobiele verbindingen wordt verzonden of ontvangen.

Als u Norton Secure VPN afzonderlijk heeft aangeschaft, kunt u het op al uw compatibele apparaten downloaden. Lees voor meer informatie Norton Secure VPN instellen.

* Norton Secure VPN is alleen in bepaalde landen beschikbaar.

Zijn uw kinderen beschermd? ... en uw bestanden en wachtwoorden?

Uw abonnement kan de functies van Online Back-up** en Norton Family* bevatten Met Norton Family kunt u het internetgebruik van uw kinderen in de gaten houden Lees Aan de slag met Norton Family voor meer informatie. U kunt de functie voor online back-ups gebruiken om back-ups te maken van belangrijke documenten en gegevens. Lees Norton Cloud Back-up activeren om uw foto's en belangrijke bestanden te beschermen.

U kunt de functie Norton Password Manager gebruiken om al uw wachtwoorden op te slaan, zodat u ze niet hoeft te onthouden. Onze browserextensies vullen ze wanneer nodig automatisch veilig in. Zie voor meer informatie De Norton-browserextensies toevoegen.

* Norton Family-functie alleen beschikbaar voor Microsoft Windows-platform.

* Back-up-functie alleen beschikbaar voor Microsoft Windows-platform.

Bent u op zoek naar uw factuur of abonnementsstatus?

Meld u aan bij Mijn Norton om uw abonnement te beheren.

U kunt uw factuur downloaden, uw ordergeschiedenis bekijken of uw factuurgegevens en e-mailadres bijwerken in Mijn Norton.

U kunt ook zien welke apparaten door uw abonnement worden beschermd en zelfs een licentie vrijmaken om een nieuw apparaat te beschermen.

Hulp nodig?

Mocht u problemen hebben met uw Norton-abonnement, dan kun u altijd gratis contact opnemen met onze Klantenservice en ondersteuning.

U kunt contact opnemen met andere gebruikers via Norton Community om over uw bescherming te praten of beveiligingsonderwerpen te bespreken. U vindt ons ook op Twitter of Facebook.

Afhankelijk van uw abonnement, kunt u ook contact opnemen met onze Virus Protection Promise-ondersteuning voor hulp bij het verwijderen van een bedreiging.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v117057704
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 05/12/2019