Beperkingen instellen op iOS

Stel beperkingen in op het iOS-apparaat van uw kind om de beste bescherming van Norton Family te verkrijgen. Hiermee wordt voorkomen dat uw kinderen een bepaalde browser of app gebruiken waarop Norton Family geen toezicht heeft, of dat ze Norton Family verwijderen. Het wordt aanbevolen direct beperkingen in te stellen voordat uw kinderen het apparaat in gebruik nemen. Ook moet u alle browsers behalve Norton Family voor uw kind beperken.

Beperkingen instellen op iOS

1. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Tik in iOS 11 op Instellingen > Algemeen.

• Tik in iOS 12 en hoger op Instellingen > Schermtijd > Materiaal en privacy.

2. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Tik in iOS 11 op Beperkingen en schakel deze in. U moet een toegangscode van 4 cijfers maken of invoeren.

• Schakel in iOS 12 en hoger Materiaal en privacy in.

3. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Ga in iOS 11 als volgt te werk:

• In de sectie Sta toe schakelt u Safari uit.

• Onder de sectie Sta toe schakelt u Apps verwijderen uit.

Zo voorkomt u dat uw kind apps verwijdert, inclusief Norton Family.

• Tik onder de sectie Toegestaan materiaal op Apps en vervolgens op de leeftijdscategorie voor uw kind, bijvoorbeeld 12+ of jonger.

Zo voorkomt u dat uw kind apps downloadt die niet geschikt zijn voor zijn of haar leeftijd.

• Doe het volgende in iOS 12 en hoger:

• Tik op Toegestane apps en schakel Safari uit.

• Tik op iTunes & App Store > Apps verwijderen en kies vervolgens Sta toe.

• Tik op Beperkingen voor materiaal > Apps en vervolgens op de leeftijdscategorie voor uw kind, bijvoorbeeld 12+ of jonger.

Zo voorkomt u dat uw kind apps downloadt die niet geschikt zijn voor zijn of haar leeftijd.

Norton Family houdt alleen toezicht op de Norton Family-browser, niet op andere browsers. Safari wordt automatisch uitgeschakeld wanneer u een profiel installeert. Als dit is ingeschakeld, controleert u of er een profiel op het apparaat is geïnstalleerd.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v115378369
Besturingssysteem: iOS
Laatste wijziging: 19/09/2020