Lees wat u kunt doen wanneer uw Norton-account zonder uw toestemming wordt gewijzigd

Er wordt een e-mail naar uw geregistreerde e-mailadres verzonden wanneer bepaalde wijzigingen in uw Norton-account worden doorgevoerd. De e-mail wordt verzonden van no-reply@mylogin.norton.com.

E-mailmeldingen worden verzonden als de volgende informatie wordt gewijzigd of bijgewerkt:

• E-mailadres

Als uw e-mailadres wordt gewijzigd, wordt een melding verzonden naar zowel het oude als het nieuwe e-mailadres.

• Norton-accountwachtwoord

• Factureringsgegevens

• Naam, adres en mobiele-telefoonnummer

• Tweeledige authenticatie

Als u, of iemand die u toegang tot uw account heeft verleend, de wijziging niet heeft aangevraagd, voer dan de volgende handelingen uit:

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v110091489