Uw creditcardgegevens bijwerken

U kunt uw creditcardgegevens bijwerken door u aan te melden bij uw account.

Wanneer uw abonnement moet worden verlengd en de creditcardgegevens in uw account zijn verouderd, ontvangt u een melding om uw creditcardgegevens bij te werken. U kunt deze informatie ook bijwerken door op de melding te klikken.
Als het bericht 'We kunnen wijzigingen in uw creditcardgegevens niet verwerken' verschijnt, ligt dit mogelijk aan bepaalde voorschriften die door de regelgevende instanties zijn ingevoerd. Ga in dat geval naar norton.com/renewal om een abonnement te verlengen.

Factureringsgegevens via uw computer bijwerken

1. Meld u aan bij uw account.
  2. Voer een van de volgende handelingen uit, afhankelijk van uw situatie:
    • Als u een bestaande kaart wilt bijwerken, klikt u op het pictogram Bewerken naast uw kaart en werkt u de gewenste gegevens bij.
      edit card details
    • Vul de vereiste informatie in om een nieuwe kaart toe te voegen.
      add card details
  3. Klik op Opslaan.
Het bericht Update voltooid wordt weergegeven wanneer u de wijzigingen opslaat. Er wordt ook een e-mailbericht naar uw geregistreerde e-mailadres gestuurd ter bevestiging van de wijzigingen.

Factureringsgegevens via uw mobiele apparaat bijwerken

1. Meld u via uw mobiele apparaat aan bij uw account.
  2. Tik in de rechterbovenhoek op het hamburgermenu.
  3. Tik op Mijn abonnementen.
  4. Tik op de pagina Mijn account op Factureringsgegevens.
  5. Voer een van de volgende handelingen uit, afhankelijk van uw situatie:
    • Als u een bestaande kaart wilt bijwerken, klikt u op het pictogram Bewerken naast uw kaart en werkt u de gewenste gegevens bij.
    • Vul de vereiste informatie in om een nieuwe kaart toe te voegen.

Voor Japan, Korea, China, Hongkong en Taiwan

Als uw bestelnummer met APXXXXXXXX of NPXXXXXXXX begint of als u Norton 360 Standard Plus heeft, voert u bovenstaande stappen uit om uw factureringsgegevens te wijzigen.

Als uw bestelnummer met SY of NS begint, volgt u de onderstaande link om uw factureringsgegevens te wijzigen. U heeft uw oorspronkelijke bestelnummer nodig en het e-mailadres of telefoonnummer dat u heeft gebruikt om de bestelling te plaatsen.

Japan   Korea   China   Hong Kong   Taiwan

*Uw oorspronkelijke bestelnummer staat in de e-mail die wij u bij de eerste aankoop hebben gestuurd.

Doe het volgende als u de kaartgegevens niet kunt bijwerken:

• Als uw bestelnummer begint met SY of NS, vul dan het oorspronkelijke bestelnummer in op de bovenstaande links in plaats van het laatste bestelnummer.
  • Controleer of de kaartgegevens die u heeft ingevoerd juist zijn
  • Gebruik een andere browser om uw kaartgegevens in te voeren
  • Gebruik een andere creditcard/betaalpas
  • Ziet u het bericht dat het creditcardnummer voor de opgegeven kaart niet geldig is, wis dan het veld Kaartnummer en voer het nummer opnieuw in om uw wijzigingen op te slaan.

Neem voor verdere hulp contact op met de Klantenservice en ondersteuning.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20090818150300EN
Besturingssysteem: Android;Mac;Windows;iOS
Laatste wijziging: 15/02/2024