Fout: 'Onjuist safewachtwoord'

Om Norton Password Manager te beheren, moet u een wachtwoord voor de kluis instellen. Vergeet niet dat uw wachtwoord voor de kluis anders is dan het wachtwoord voor uw Norton-account.

U kunt uw wachtwoord voor de kluis niet opnieuw instellen als u de Norton Password Manager-app niet op een mobiel apparaat hebt met biometrische- of gezichtsidentificatie ingeschakeld.

Als u uw Norton Password Manager-kluis wilt verwijderen, lees dan Uw Norton Password Manager-kluis verwijderen.

Wanneer u een kluis verwijdert, worden alle Password Manager-gegevens die in de kluis zijn opgeslagen permanent verwijderd. Verwijder uw kluis niet als u denkt dat u zich het wachtwoord van de kluis kunt herinneren.

Volg de stappen om uw wachtwoord voor de kluis opnieuw in te stellen op uw mobiele apparaat:

Stel het wachtwoord van de kluis opnieuw in vanaf een Android- of iOS-apparaat

1. Meld u aan bij uw Norton Password Manager-app met biometrische authenticatie.

2. Tik in het scherm Norton Password Manager op het pictogram Menu en tik vervolgens op Instellingen.
  3. Tik in het scherm Instellingen op Wachtwoord voor de kluis opnieuw instellen.

Gebruik biometrische authenticatie voor goedkeuring.

4. Voer het wachtwoord van de kluis in als daarom wordt gevraagd.

5. Voer in het scherm Wachtwoord voor de kluis opnieuw instellen het nieuwe wachtwoord in en tik op Doorgaan.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v80684438
Besturingssysteem: Android;iOS
Laatste wijziging: 29/09/2023