Bericht: 'Bevestig uw bestelling'

Wanneer u een Norton-product aanschaft op Norton.com, wordt u gevraagd uw e-mailadres en wachtwoord in te voeren. Als u een onjuist wachtwoord heeft ingevoerd, kan uw order niet in uw account worden opgeslagen.

Als u wordt gevraagd om een bestelling te bevestigen wanneer u zich bij uw Norton-account aanmeldt, kiest u de optie die uw situatie het beste beschrijft:

Ik wil weten hoe ik mijn aankoop kan bevestigen

1. Meld u aan bij uw account.

2. Selecteer op de bevestigingspagina van de bestelling Ja, ik heb deze bestelling geplaatst en klik vervolgens op Bestelling bevestige.

Als het bericht 'Fout: Er is een onverwachte fout opgetreden en we kunnen uw informatie op dit moment niet weergeven' verschijnt, controleert u of er een bekend systeemprobleem of bekende storing is door naar de pagina Status van Norton-services te gaan. Probeer uw account later te openen. U kunt ook proberen u aan te melden bij uw account vanuit een andere browser.

3. Typ het serienummer van uw product in uw order.

Als u meerdere producten hebt, hoeft u alleen het serienummer voor een van de producten in uw order op te geven.

4. Klik op Doorgaan.

5. Uw order is bevestigd. U kunt nu uw Norton-product downloaden en beheren in uw account.

Ik moet mijn serienummer vinden

U kunt uw serienummer vinden in de orderbevestigingsmail die naar het e-mailadres wordt gestuurd dat u heeft gebruikt toen u uw Norton-product kocht. Controleer de mailbox voor dat e-mailadres.

U kunt de onderwerpregel of het e-mailadres van de afzender gebruiken om naar de orderbevestigingsmail in uw mailbox te zoeken. Zoek naar het volgende:

• Een onderwerpregel zoals 'Bevestiging van je Norton-bestelling #NP0000000'.

• Van: Norton Store <orders@mail.norton.com>.

Als u de orderbevestigingsmail niet in uw mailbox ziet, controleert u uw map met ongewenste of spammail om de e-mail te zoeken.

Het Serienummer staat onder Productgegevens in uw orderbevestigingsmail.

De orderdatum in het bericht is ouder dan mijn recentste aankoop

Als u een Norton-product heeft gekocht na de Orderdatum die wordt weergegeven in het bericht Bevestig uw bestelling, is dat bericht bedoeld voor een oudere order en niet van toepassing op uw huidige product.
Als u niet wilt dat dit bericht verschijnt, kiest u Ik heb deze order niet geplaatst en klikt u vervolgens op Order verwijderen.

Als u de bestelling weigert, wordt het product uit uw account verwijderd en kunt u het niet beheren of downloaden.

Zie de onderstaande stappen voor informatie over het downloaden van uw aangeschafte abonnement.

Uw meest recente aankoop downloaden

1. Meld u aan bij uw account.

Zorg dat u zich aanmeldt met het e-mailadres dat u heeft gebruikt voor de meest recente bestelling.

2. Selecteer uw meest recente aankoop op het tabblad Mijn abonnement.

Als u uw recentst gekochte Norton-product niet ziet, is het mogelijks gekoppeld aan een andere account. Meld u aan of gebruik een ander e-mailadres.

3. Klik op Downloaden.

4. Volg de aanwijzingen om uw Norton-product te downloaden en te installeren.