Problemen met het openen van Norton-apparaatbeveiliging voor Windows verhelpen

Start de computer opnieuw op om het probleem te verhelpen en open het Norton-product voor apparaatbeveiliging opnieuw. Als u het nog steeds niet kunt openen, downloadt u het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall en voert u dit uit.

Als dit probleem zich voordoet bij Norton Secure VPN, leest u Probleem met het openen van Norton Secure VPN verhelpen.

Het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall downloaden en uitvoeren

Verwijder Norton Family als u dit heeft geïnstalleerd, voordat u het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall uitvoert.

1. Download de tool Norton Remove and Reinstall.

2. Druk op de toetsen Ctrl + J om het venster Downloads in uw browser te openen.

3. Dubbelklik op het pictogram van NRnR.

4. Lees de licentieovereenkomst en klik op Ik ga akkoord.

5. Klik op Verwijderen en opnieuw installeren.

Als u uw Norton-product van uw provider heeft ontvangen, ziet u in plaats daarvan mogelijk de knop Verwijderen.

6. Klik op Doorgaan of Verwijderen.

7. Klik op Nu opnieuw opstarten.

Nadat de computer opnieuw is gestart, volgt u de instructies op het scherm om het Norton-product opnieuw te installeren.