Veelvoorkomende problemen oplossen als Norton Fix Now mislukt

Wanneer uw Norton-product een beveiligingsbedreiging of probleem met de systeemprestaties detecteert, wordt de waarschuwing Nu verhelpen weergegeven. Klik op Nu verhelpen om het probleem vast te stellen en te verhelpen.

Als de waarschuwing Nu verhelpen nog steeds wordt weergegeven, kan dat een van de volgende oorzaken hebben:

Norton Cloudback-up: tekort aan cloudopslagruimte

Uw Norton-abonnement omvat een hoeveelheid veilige cloudopslagruimte. Wanneer uw Norton-product een cloudback-up maakt, wordt de benodigde ruimte voor de back-up berekend. Als blijkt dat uw cloudopslagplaats over onvoldoende ruimte voor de back-up beschikt, geeft uw Norton-product dit aan.

U kunt ofwel:

Andere veelvoorkomende oorzaken waarom Nu verhelpen niet werkt

• Abonnement is verlopen

Zorg dat uw abonnement actief is. Ga naar het hoofdvenster van het product en klik op Help en vervolgens op Abonnementsstatus om uw abonnementstatus te controleren. Als uw abonnement is verlopen, gaat u naar het hoofdvenster van het product. Klik hier op Nu verlengen en volg de instructies op het scherm om uw abonnement te verlengen. Zie Uw abonnement verlengen voor meer informatie.

• Abonnement geannuleerd

Als u uw Norton-product als abonnement van uw provider heeft gekregen, controleer dan of uw abonnement actief is. Uw abonnement wordt geannuleerd als u de service bij uw provider opzegt.

• Onjuiste abonnementsstatus

Dit kan gebeuren als u lange tijd geen internetverbinding heeft. Als u denkt dat de weergegeven resterende verlengingsdagen niet kloppen, klikt u op Help in het hoofdvenster en vervolgens op Abonnementsstatus om uw product te synchroniseren met de Norton-server. Als bij uw abonnementsstatus 'Abonnement controleren' staat, klikt u in het hoofdvenster van het product op Abonnement controleren om uw abonnementsstatus te synchroniseren met de Norton-server, en klikt u vervolgens op Nu verhelpen.

• Abonnement is niet actief

Dit kan gebeuren als u lange tijd geen internetverbinding heeft. Als bij uw abonnementsstatus Abonnement controleren staat, klikt u in het hoofdvenster van het product op Abonnement controleren om uw status te synchroniseren met de Norton-server.

• Updaten naar de nieuwste versie

Controleer of u een oudere versie van het Norton-product gebruikt. U kunt de nieuwste versie van uw Norton-product downloaden via: https://updatecenter.norton.com/

• Computer is geïnfecteerd

Als uw computer een ernstige infectie heeft en het product heeft niet voldoende updates om de virussen op te schonen, kan Nu verhelpen mislukken. Norton Power Eraser downloaden en uitvoeren - Gratis hulpprogramma voor het verwijderen van virussen en malware om uw computer op te schonen.

• Bescherming op basis van gedrag

De functie Bescherming op basis van gedrag in uw Norton-product is uitgeschakeld. Als het probleem zich blijft voordoen, zelfs nadat u op Nu verhelpen heeft geklikt, leest u Bescherming op basis van gedrag is uitgeschakeld en het probleem wordt niet opgelost met Nu verhelpen.

Gerelateerde oplossingen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v48063189