Uw Apple ID of Gmail-adres aan uw bestaande Norton-account koppelen

U kunt zich nu bij Norton aanmelden met uw Apple ID of Gmail-adres. U hoeft alleen maar uw Apple ID of Gmail-adres aan uw bestaande account te koppelen. U kunt één Apple ID en één Gmail-adres aan uw Norton-account koppelen. Zodra het account is gekoppeld, kunt u zich de volgende keer aanmelden met uw Apple ID of Gmail-adres. Als u deze optie liever niet gebruikt, kunt u zich aanmelden bij uw account met uw Norton-aanmeldingsgegevens.

Als u geen Norton-account heeft, kunt u er ook een maken met uw Apple ID of Gmail-adres. Lees Een Norton-account maken voor meer informatie.

Uw Apple ID aan uw bestaande Norton-account koppelen

1. Ga naar my.Norton.com en klik op Aanmelden.

2. Klik op Aanmelden met Apple.

3. Voer de Apple ID in die u wilt koppelen.

4. Voer uw Apple ID-wachtwoord en de code voor tweeledige authenticatie in die u heeft ontvangen.

5. Klik op Vertrouwen als u hierom wordt gevraagd. Zo vermijdt u dat u opnieuw codes voor tweeledige authenticatie moet invoeren in deze browser, tenzij u zich volledig afmeldt of uw wachtwoord wijzigt.

6. Klik op Doorgaan.

7. Voer de gebruikersnaam voor uw Norton-account in en klik op Doorgaan.

8. Voer het wachtwoord voor uw Norton-account in en klik op Doorgaan.

9. Klik in het venster Uw accounts zijn gekoppeld op Gereed.
    Uw Norton-account is nu aan uw Apple ID gekoppeld.

Uw Gmail-adres aan uw bestaande Norton-account koppelen

1. Ga naar my.Norton.com en klik op Aanmelden.

2. Klik op Aanmelden met Google.

3. Meld u aan bij uw Google-account. Als u meerdere Google-accounts heeft, kiest u het Google-account dat u wilt koppelen.

4. Voer de gebruikersnaam voor uw Norton-account in en klik op Doorgaan.

5. Voer het wachtwoord voor uw Norton-account in en klik op Doorgaan.
    Als u het wachtwoord bent vergeten, klikt u op Eenmalig wachtwoord aanvragen Het eenmalige wachtwoord wordt naar het geregistreerde e-mailadres van dit account gestuurd.

6. Klik in het venster Uw accounts zijn gekoppeld op Gereed.
    Uw Norton-account is nu aan uw Google-account gekoppeld.

Lees Fouten oplossen met betrekking tot het aanmelden bij een Norton-account via Google of Apple om problemen met het koppelen of aanmelden via een Google- of Apple-account op te lossen.

Video

Uw Apple ID aan uw Norton-account koppelen

Uw Gmail-adres aan uw Norton-account koppelen