Functies van Norton 360 for Gamers

Belangrijkste functies en voordelen

• Dark Web Monitoring1: we houden toezicht en stellen u op de hoogte wanneer we uw persoonlijke informatie zoals gamertags, gebruikersnamen en e-mailadressen op het dark web tegenkomen.

• Secure VPN: surf anoniem en veilig door uw IP-adres te verbergen met een VPN zonder logboekregistratie om je te helpen beschermen tegen DDoS-aanvallen, doxing en SWATing.

• Meldingsoptimalisatie 6: we sturen u alleen een melding als uw pc wordt aangevallen, uw bescherming gevaar loopt of u een functie waarop u recht heeft niet gebruikt, en we geven u controle over productherinneringen.

• Game Optimizer7: maximaliseert de gamingprestaties door CPU-cores toe te wijzen aan de game op pc's met multi-core-CPU's.

• Bedreigingsbescherming in realtime: de meerlaagse, geavanceerde beveiliging helpt u te beschermen tegen bestaande en opkomende malwarebedreigingen voor uw apparaten, waaronder phishingaanvallen via e-mail en beveiligingsfouten in games en websites.

• Detectie van modus Volledig scherm: apparaatbeveiliging voor pc's die herkent wanneer u de modus Volledig scherm gebruikt en op kritische beveiligingswaarschuwingen na alle waarschuwingen dempt.

• SafeCam voor pc's: beschermt tegen mogelijke streamingverboden en onaangename situaties door middel van waarschuwingen over pogingen om toegang te krijgen tot uw webcam, zodat u deze kunt blokkeren.

• Cloudback-up van 50 GB: automatische2 cloudback-up voor pc's om uw gameclips online3 op te slaan en geheugen vrij te maken op uw stations.

• Slimme firewall: helpt uw apparaat en de gegevens die erop staan te beschermen tegen schadelijke aanvallen en nieuwsgierige blikken, zelfs in de Gamemodus.

• Ouderlijk toezicht 4: help uw kinderen, beheer hun online activiteiten en identificeer mogelijke gevaren, voordat ze een probleem vormen.

• Wachtwoordbeheer: een sterk wachtwoord is belangrijk om uw gameaccounts te beschermen. Laat ons helpen bij het veilig online opslaan van complexe wachtwoorden, creditcardinformatie en andere aanmeldingsgegevens.

• Bescherming tegen phishing en misbruik: Antiphishing analyseert het beveiligingsniveau van websites die u bezoekt en blokkeert websites die bekend staan als frauduleus. Proactieve misbruikpreventie (PEP) helpt Windows™-pc's te beschermen tegen zero-day-aanvallen die misbruik maken van kwetsbare punten in toepassingen of het besturingssysteem.

• Cryptojacking en Bescherming tegen scams van technische ondersteuning analyseert binnenkomende gegevens en helpt mogelijke online bedreigingen te blokkeren voordat ze bij uw computer zijn.

• Apparaatbeveiliging: realtimebescherming voor 3 apparaten tegen ransomware, virussen, spyware, malware en andere online bedreigingen.

• Virus Protection Promise5: onze experts staan klaar om u te helpen uw apparaten virusvrij te houden. En als dat niet lukt, krijgt u uw geld terug.

• Technologische ondersteuning: bij uw Norton 360 for Gamers-lidmaatschap is 24/7 ondersteuning inbegrepen.

• Zestig dagen geld-terug-garantie: bij jaarabonnementen op Norton 360 for Gamers is een geld-terug-garantie voor 60 dagen inbegrepen.

Niemand kan cybercriminaliteit of identiteitsdiefstal helemaal voorkomen.

Niet alle functies zijn op alle platforms beschikbaar. Functies voor de Meldingsoptimalisering worden niet ondersteund op Android™, Apple® iOS of Mac®. Raadpleeg de informatie over systeemvereisten op Norton.com voor meer informatie.

1​Dark Web Monitoring is niet in alle landen beschikbaar. De informatie waarop toezicht wordt gehouden is afhankelijk van het land of het abonnement. Toezicht houden op uw e-mailadres is standaard ingesteld en begint onmiddellijk. Meld u aan bij uw account om meer informatie voor het toezicht in te voeren.

2Vereist een apparaat met een internet- of data-abonnement en moet op dit apparaat zijn ingeschakeld.

3Om back-up- of videobestanden te activeren, moet u uw back-upinstellingen onder Mijn documenten configureren voor uw individuele gamingbehoeften.

4Norton Family en Norton Ouderlijk toezicht kunnen alleen worden geïnstalleerd en gebruikt op de Windows-pc, iOS- en Android-apparaten van een kind, maar niet alle functies zijn op alle platforms beschikbaar. Ouders kunnen vanaf elk apparaat (Windows-pc (met uitzondering van Windows 11/10 in S-modus), Mac, iOS en Android) toezicht houden op de activiteiten van hun kind en deze beheren via onze mobiele apps of door zich via een willekeurige browser aan te melden bij hun account op my.Norton.com en Ouderlijk toezicht te selecteren.

5Beperkingen zijn van toepassing. Moet een in aanmerking komend abonnement hebben met automatische verlenging. Zie Norton.com/virus-protection-promise voor details.

6Meldingsoptimalisatie is alleen beschikbaar in Windows (behalve Windows 11/10 in S-modus, Windows met ARM-processor).

7Game Optimizer is alleen beschikbaar in Windows (behalve Windows 11/10 in S-modus, Windows met ARM-processor) met vier of meer kernprocessors.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v136185438