Uw abonnement op de Norton UWP-app verlengen

Een geldig abonnement zorgt ervoor dat u onafgebroken productupdates en bescherming tegen beveiligingsbedreigingen of -risico's ontvangt.

In het venster Abonnementsstatus ziet u het volgende:

• De abonnementsstatus: Actief, Verlopen.

• De Norton-licentie waarop u bent geabonneerd.

• Hoeveel dagen uw huidige abonnement nog geldig is.

• Type abonnement: Jaarlijks, Maandelijks of Proefversie.

Als uw abonnement op Norton Security Protection of Norton Security On-the-Go is verlopen of binnenkort verloopt, kunt u uw Norton-abonnement online verlengen. U kunt de optie Verlengen of Nu verlengen gebruiken om uw abonnement te verlengen.

Norton Security On-the-Go is momenteel alleen beschikbaar in de VS. De app zal in een later stadium beschikbaar zijn in andere regio's.

Uw abonnement verlengen

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

2. Klik in het venster Mijn Norton op Verlengen of Nu verlengen.

3. Volg in het rechterdeelvenster de instructies op het scherm om uw abonnement te bekijken en de aankoop te voltooien.

Als u uw Norton-product bij Microsoft Store heeft aangeschaft, wordt u mogelijk om uw Windows-account gevraagd. Voer uw accountgegevens in en klik op Verlengen.

Als u het product heeft ontvangen als onderdeel van uw abonnement bij uw internetprovider, wordt u mogelijk gevraagd u aan te melden met uw aanmeldingsgegevens van uw internetprovider.

Als u een abonnement met automatische verlenging heeft, ontvangt u een waarschuwing voordat uw jaarabonnement verloopt en voordat betaling in rekening wordt gebracht. Een abonnement met automatische verlengening heeft de volgende voordelen:

• U krijgt ononderbroken beveiliging van Norton tegen virussen, hackers en de nieuwste online bedreigingen.

• Jaar in, jaar uit, elke maand ononderbroken beveiliging.