Dark Web Monitoring

Dark Web Monitoring is een service die moeilijk toegankelijke websites en forums op het dark web scant op zoek naar uw persoonlijke informatie. Dat is belangrijk omdat identiteitsdieven uw persoonlijke informatie kunnen kopen of verkopen om verschillende illegale activiteiten te ontplooien.

Wanneer wij uw informatie op het dark web vinden, stellen wij u hiervan op de hoogte zodat u actie kunt ondernemen. Als u de waarschuwing of melding die u hebt ontvangen, wilt bekijken, gaat u naar het dashboard van uw account of uw mobiele app. Lees Controleren of de e-mail die u van Norton heeft ontvangen, legitiem is om te verifiëren dat de melding die u hebt ontvangen van Norton afkomstig is.

Ik heb een melding ontvangen. Wat moet ik doen?

Gebruik de onderstaande links, afhankelijk van uw regio, voor een volledige lijst met aanbevolen procedures en volgende stappen:

Lees voor vragen over Dark Web Monitoring: Andere veelgestelde vragen over Dark Web Monitoring
Lees voor informatie over een ontvangen melding: Waarom ontvang ik een melding dat mijn informatie op het dark web is gevonden?
Lees voor het updaten van uw informatie: Uw financiële rekeningen, postadres en andere persoonlijke informatie bijwerken voor Dark Web Monitoring

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v127344370
Besturingssysteem: Android;Mac;Windows;iOS
Laatste wijziging: 22/11/2023