Probleem met ontvangen van e-mailmeldingen van Norton verhelpen

Als u geen e-mailmeldingen ontvangt, gebruik dan de onderstaande informatie om te controleren of uw e-mailadres goed aan uw account is gekoppeld. Zorg er ook voor dat uw e-mailadres geen double-byte tekens bevat. In talen zoals het Japans zijn bepaalde tekens twee keer zo breed als normale alfabetische tekens. Dit zijn double-byte tekens. Als u een Norton-account heeft gemaakt met een e-mailadres dat double-byte tekens bevat, moet u het e-mailadres bijwerken om e-mailmeldingen te ontvangen.

Controleer de mappen met ongewenste of spamberichten, nadat u uw geregistreerde e-mailadres heeft geverifieerd. Ziet u hier e-mailmeldingen, markeer deze dan als 'geen spam' of 'geen ongewenste e-mail'. Zo voorkomt u dat toekomstige e-mails naar de map met spam of ongewenste mail gaan. Als u een welkomstmail maar geen e-mailmeldingen heeft ontvangen, is het mogelijk dat we niets ernstigs hebben gevonden waar we u voor moeten waarschuwen.

Verifieer uw e-mailadres

1. Meld u aan bij uw account.

2. Verifieer uw e-mailadres op het tabblad Accountinstellingen in de rij E-mail en wachtwoord.

3. Als u uw e-mailadres wilt wijzigen, klikt u op het pictogram naast het huidige e-mailadres en doet u het volgende:
  4. Valideer met uw huidige wachtwoord en voer dan het nieuwe e-mailadres in.

5. Klik op E-mailadres bijwerken.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v126247065
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X, Android, iOS