Uw financiële rekeningen, postadres en andere persoonlijke informatie bijwerken voor Dark Web Monitoring

U kunt uw financiële rekeningen, postadres en andere persoonlijke informatie op elk gewenst moment bijwerken of toevoegen door u aan te melden bij uw account. Dark Web Monitoring houdt deze informatie in de gaten op het surface, deep en dark web en waarschuwt u wanneer uw informatie online wordt gevonden. Blijf veilig door deze informatie volledig en actueel te houden.

Uw land van woonplaats en abonnement bepalen op welke type persoonlijke informatie we toezicht houden. Lees voor meer informatie Lijst met persoonlijke informatie die per land worden gecontroleerd.

Uw persoonlijke informatie toevoegen of bijwerken voor abonnementen met Bescherming tegen identiteitsdiefstal

1. Meld u aan bij uw account.

2. Afhankelijk van uw abonnement voert u een van de volgende handelingen uit:

• Klik op de pagina Mijn Norton op het tabblad Informatie waarop toezicht wordt gehouden.

• Klik op de pagina Ledenportal op het tabblad Account beheren.

3. Ga als volgt te werk in de sectie Persoonlijke informatie :

• Als u persoonlijke informatie wilt toevoegen of wijzigen, klikt u naast het desbetreffende veld op Toevoegen of Bijwerken en voert u uw wijzigingen door.

• Als u informatie waarop toezicht wordt gehouden, wilt verwijderen, klikt u naast het desbetreffende veld op Bijwerken en klikt u vervolgens op Verwijderen naast het item dat niet meer beschermd hoeft te worden.

4. Ga als volgt te werk in de sectie Financiële rekeningen onder Dark Web Monitoring :

• Als u een rekening of creditcard wilt toevoegen, klikt u naast het desbetreffende veld op Aan de slag of Bijwerken. Voeg de vereiste details toe en klik vervolgens op Opslaan.

U kunt bekende creditcards toevoegen Andere kaarten, zoals winkelkaarten of cadeaukaarten, worden op dit moment niet ondersteund.

• Als u een rekening of creditcard wilt verwijderen, klikt u naast het desbetreffende veld op Bijwerken en klikt u vervolgens op Verwijderen naast het item dat niet meer beschermd hoeft te worden.

Uw persoonlijke informatie toevoegen of bijwerken voor abonnementen die alleen Dark Web Monitoring bevatten

1. Meld u aan bij uw account.

2. Doe het volgende op de pagina Dark Web Monitoring :

• Klik op de persoonlijke informatie die u wilt beheren en voer de gewenste details in om persoonlijke informatie toe te voegen.

• Klik op de persoonlijke informatie die u wilt beheren om informatie waarop toezicht wordt gehouden te updaten of verwijderen. Klik op Updaten of Verwijderen naast het item dat u wilt wijzigen of niet langer wilt beschermen. Bevestig de wijziging vervolgens.

Waarom kan ik online geen toegang krijgen tot de accountgegevens van mijn gezinsleden?

Om veiligheidsredenen is het niet mogelijk de accounts van uw hele gezin via uw eigen account te bekijken of bij te werken. Iedere accounthouder moet zich bij zijn/haar eigen account aanmelden om zijn/haar informatie te bekijken of bij te werken.
De reden waarom we voor elk volwassen gezinslid een apart online account nodig hebben, is dat het account van elk lid gevoelige persoonlijke informatie bevat We weten dat het belangrijk voor u is om uw persoonlijke informatie veilig te houden. Daarom delen we uw persoonlijke informatie alleen in overeenstemming met ons Privacybeleid.

*Slechts in een beperkt aantal regio's beschikbaar.

§Bij NortonLifeLock-aanbiedingen die u van een Provider of via andere kanalen buiten de Verenigde Staten heeft ontvangen, kunnen de services en dekking van LifeLock Bescherming tegen identiteitsdiefstal en de namen en functionaliteit van de abonnementsfuncties verschillen van de services die direct door NortonLifeLock worden aangeboden. Neem contact op met uw provider voor gedetailleerde informatie over de aangeboden NortonLifeLock-abonnementen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v126234485
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Laatste wijziging: 01/11/2021