Norton Secure VPN downloaden en installeren

U kunt Norton Secure VPN vanuit uw Norton-account downloaden en op uw Mac- of Windows-computer installeren. Bij gebruik van een Android- of iOS-apparaat gaat u naar Play Store of App Store om de Norton Secure VPN-app te downloaden. Afhankelijk van uw apparaat selecteert u een van de volgende opties:

Windows of Mac

1. Ga naar my.Norton.com en klik op Aanmelden.

2. Klik op de pagina Mijn Norton onder Secure VPN op Downloaden.

3. Open het gedownloade bestand en voer een van de volgende handelingen uit:

• Windows: volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien

• Mac: sleep het Norton Secure VPN-pictogram naar de map Programma's

4. Start de Norton Secure VPN-app.

Voor Mac moet u het beheerderswachtwoord opgeven wanneer u Norton Secure VPN start.

5. Meld u aan bij Norton Secure VPN met uw Norton-account.

6. Klik in het venster Mijn Norton naast Secure VPN op Inschakelen.

7. Zet de VPN-schuifregelaar in het venster Secure VPN op AAN.

U kunt de Norton Secure VPN-app ook installeren via de Microsoft Store. Raadpleeg voor meer informatie Norton Secure VPN-app installeren vanuit Microsoft Store

Android of iOS

1. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Ga op Android naar Play Store.

• Tik in iOS op het pictogram App Store op uw startscherm.

2. Typ Norton Secure VPN in het zoekvak en selecteer de Norton Secure VPN-app in de resultaten.

3. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Tik in Android op het scherm met toepassingsdetails op Installeren en tik op Accepteren en downloaden

• Tik in iOS op HAAL en tik vervolgens op Installeer

4. Als u de pop-up Norton Secure VPN wil VPN-configuraties toevoegen ziet, klikt u op Toestaan.

5. Open de Norton Secure VPN-app en tik opIk heb al een abonnement.

Tik in de pop-up Heeft u een Norton-account? opJa.

6. Voer de aanmeldingsgegevens in en meld u aan bij uw account.

7. Tik in de Secure VPN-app op VPN inschakelen om Secure VPN te activeren.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v117122884