Uw abonnement met automatische verlenging activeren

U heeft een abonnement met automatische verlenging wanneer u een aankoop doet op Norton.com, of wanneer u uw product of service voor het eerst configureert nadat u het heeft gekocht bij een winkel of op een aan Norton gelieerde online website van derden. U kunt uw abonnement met automatische verlenging ook activeren door u aan te melden bij uw account of contact op te nemen met de ondersteuning.

Uw abonnement met automatische verlenging verifiëren en activeren

1. Meld u aan bij uw account om te verifiëren of Abonnementsverlenging is geactiveerd.

2. Klik op het tabblad Mijn abonnementen naast het product of de service waarvoor u abonnementsverlenging wilt activeren op Abonnementsverlenging activeren.

Uw product of service wordt automatisch verlengd gedurende de volgende factureringscyclus.

U moet uw factuurgegevens invullen om uw abonnement met automatische verlenging te activeren.

Voor Japan, Korea, China, Hongkong en Taiwan:

Als uw bestelnummer met APXXXXXXXX of NPXXXXXXXX begint of als u Norton 360 Standard Plus heeft, voert u de bovenstaande stappen uit om uw abonnement met automatische verlenging te activeren.

Als uw bestelnummer met SY begint, volgt u de onderstaande link om uw abonnement met automatische verlenging te activeren. U heeft uw bestelnummer nodig en het e-mailadres of telefoonnummer dat u heeft gebruikt om de bestelling te plaatsen.

Japan   Korea   China   Hongkong   Taiwan

Uw bestelnummer staat in de e-mails die u van Norton heeft ontvangen:

• Het onderwerp van de e-mail is 'Norton order #NP***** aankoop voltooid'
  • Het onderwerp van de e-mail is "Automatische verlengingsservice, melding van voltooien facturering". Controleer de sectie [Ordernummer op punt van registratie voor automatische verlenging] SY********.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v113802545
Besturingssysteem: Android;Mac;Windows;iOS
Laatste wijziging: 14/12/2023