Problemen oplossen bij het downloaden van uw Norton-product voor apparaatbeveiliging

Download- of installatieproblemen kunnen verschillende oorzaken hebben, maar gelukkig zijn ze vaak eenvoudig op te lossen.  We nemen hier de meest voorkomende situaties met u door:

Download of installatie start niet of wordt niet voltooid

• De installatie van uw Norton-apparaatbeveiliging begint wanneer u het gedownloade bestand uitvoert. Voer afhankelijk van uw browser een van de volgende handelingen uit om het gedownloade bestand te vinden:

• Voor Windows: druk op de toetsen Ctrl + J om het venster Downloads in uw browser te openen en dubbelklik vervolgens op het bestand dat u heeft gedownload.
    • Voor Mac: druk op de toetsen Command + Option + L om het venster Downloads in uw browser te openen en dubbelklik vervolgens op het bestand dat u heeft gdownload.
  • Wanneer u de installatie start en er niets verschijnt, is het installatievenster mogelijk achter andere vensters verborgen. Minimaliseer alle openstaande vensters om het installatieprogramma weer te geven.
  • Als de download niet start of niet verdergaat, raden wij u aan het bestand opnieuw te downloaden. Lees Uw Norton-product voor apparaatbeveiliging downloaden en installeren.
  • Als de installatie niet is voltooid of als u uw Norton-apparaatbeveiliging niet kunt openen, raden wij u aan het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall te downloaden en uit te voeren. Raadpleeg Het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall downloaden en uitvoeren.

Andere installatiefouten