Aautomatische verlenging beheren voor abonnementen die bij de Aziatische online winkel van Norton zijn gekocht

Als u het Norton-abonnement heeft aangeschaft bij een van de Aziatische online winkels van Norton, moeten de instellingen van uw Automatische verlenging rechtstreeks via de Aziatische online winkel van Norton worden beheerd.

Meld u aan bij uw account en ga naar het tabblad Mijn abonnementen om de instellingen van uw abonnement met automatische verlenging te beheren.

Als u het bericht ziet dat we wijzigingen van uw creditcardgegevens niet kunnen verwerken wanneer u deze in Factureringsgegevens probeert te updaten, kan dit te wijten zijn aan voorschriften die door de regelgevende instanties zijn geïmplementeerd. Ga in dat geval naar norton.com/renewal om een abonnement te verlengen.

Voor Japan, Korea, China, Hongkong en Taiwan:

Als uw ordernummer begint met APXXXXXXXX of NPXXXXXXXX of als u Norton 360 Standard Plus heeft, volgt u de bovenstaande stappen om de instellingen voor Automatische verlenging te beheren voor uw abonnement.

Begint uw ordernummer met SY, ga dan naar de onderstaande link om de instellingen voor Automatische verlenging te beheren voor uw abonnement. U heeft uw bestelnummer nodig en het e-mailadres of telefoonnummer dat u heeft gebruikt om de bestelling te plaatsen.

Japan   Korea   China   Hongkong   Taiwan

Uw ordernummer staat in de e-mails die u van Norton heeft ontvangen:

• Het onderwerp van de e-mail is "Norton order #NP***** aankoop voltooid"
  • Het onderwerp van de e-mail is "Automatische verlengingsservice, melding van voltooien facturering". Controleer de sectie [Ordernummer op punt van registratie voor automatische verlenging] SY********.

Als u wilt weten hoe u de automatische verlenging uitschakelt voor Norton-abonnementen die in een van de bovenstaande winkels zijn gekocht, gaat u naar Automatische verlenging van uw Norton-abonnement stopzetten.