Norton Safe Search-extensie inschakelen of uitschakelen vanuit uw browser

Norton Safe Search beschermt u tegen online bedreigingen door automatisch onveilige websites weg te filteren in zoekresultaten. Het biedt ook veiligheidsclassificaties voor al uw zoekresultaten zodat u kunt beslissen welke site veiliger en betrouwbaarder is om te openen. Het is raadzaam Norton Safe Search in te stellen als standaardzoekmachine in uw browser.

Aan de hand van de browservoorkeuren kunt u uw standaardzoekmachine wijzigen in Norton Safe Search of in een andere zoekmachine naar keuze.

Norton Safe Search wordt geïnstalleerd als onderdeel van uw Norton Safe Web-extensie. Afhankelijk van uw browser selecteert u een van de volgende opties om de Norton Safe Web-extensie in of uit te schakelen:

Google Chrome

1. Start Google Chrome.
  2. Klik in de rechterbovenhoek van de Chrome-browser op het pictogram Google Chrome aanpassen en beheren. Ga naar Meer hulpmiddelen en klik op Extensies.
  3. Navigeer in het venster Extensies naar Norton Safe Search Enhanced.

Verplaats de schuifregelaar om de extensie in of uit te schakelen.

4. Start Google Chrome opnieuw.

Mozilla Firefox

1. Start Mozilla Firefox.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op Open toepassingsmenu en klik vervolgens op Add-ons en Thema's.
  3. Verplaats op het tabblad Extensies onder Uw extensies beheren, de schuifregelaar om Norton Safe Web in of uit te schakelen.

4. Start Mozilla Firefox opnieuw.

Microsoft Edge

1. Start Microsoft Edge.

2. Klik in de bovenhoek van de browser op het pictogram ExtensiesUser-added image en klik vervolgens op Extensie beheren.

3. Verplaats de schuifregelaar op de pagina Extensies onder Geïnstalleerde extensies om Norton Safe Web in of uit te schakelen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v76078948