Uw Norton-accountinstellingen updaten

Als de automatische verlenging al in rekening is gebracht en u wilt een terugbetaling, neem dan contact met ons op via de Klantenservice en ondersteuning.

Als uw Norton-product een onjuist aantal abonnementsdagen weergeeft of als u denkt dat u dagen van uw oude abonnement bent kwijtgeraakt, leest u Weergave van verkeerde abonnementsdatum in Norton verhelpen.

Kies hieronder de gegevens die u wilt bijwerken in uw Norton-account.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v54033503
Besturingssysteem: Mac OS X, Windows
Laatste wijziging: 30/06/2020